• Παιδικό Glow 338

  Παιδικό κρεβάτι με πολύ όμορφα λακαριστά τελειώματα σε πλάτη και πλαϊνά, με συρτάρια κάτω για αποθήκευση και δυο εταζέρες στην ίδια φιλοσοφία με ράφια και ντουλάπι. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας.Τιμή από 390€ για κρεβάτι και από 290€ για τις δύο εταζέρες σετ.

 • Τραπεζαρία Sito 129

  Η τραπεζαρία Sito, είναι μία μοντέρνας σχεδίασης και ποιοτικής κατασκευής ροτόντα. Ξύλο και μέταλλο, συνδυάζονται για να δώσουν ένα άρτιο τόσο σχεδιαστικά, όσο και ποιοτικά αποτέλεσμα. Το καπάκι του τραπεζιού, σχηματίζεται από τρία μέρη  δίνοντας μια αίσθηση  μοντέρνου αποτελέσματος και παράλληλα χειροποίητης επεξεργασίας. Τιμή από 790€ Διαστασεις Ø 110 –...

 • ΚΟΥΚΕΤΑ SIMPLE 337

  Κουκέτα με μεταλλική σκάλα και κάγκελο σε αποχρώσεις εικόνας για στρώματα 90Χ190 με 390€,χωρίς τα στρώματα.

 • Σύνθεη γραφείου Eleonore 336

  Παιδική - εφηβική σύνθεση από  βακελίτη με συνδυασμό λάκας. Αποτελείται από μεγάλο γραφείο που διαχωρίζεται με διπλή συρταριέρα και συνοδεύεται από άνετη εταζέρα με ράφια και ντουλάπια για έξτρα αποθηκευτικούς χώρους. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. (Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το σχέδιο,τα υλικά και τις διαστάσεις)

 • Παιδικό Dennis 335

  Παιδική, πολυμορφική κουκέτα με υπερυψωμένο κρεβάτι για στρώμα 1.90Χ90,και κάτω από αυτό υπάρχουν ντουλάπα, συρτάρια, σκαλοπάτια με χώρο αποθήκευσης, μεγάλη βιβλιοθήκη στο ένα πλαϊνό και από την άλλη πλευρά ένα ευρύχωρο μοντέρνο γραφείο που ακουμπάει έξυπνα σε ραφάκια. Η κουκέτα απαιτεί τοίχο διάστασης 1.96μ. Τιμή από 990€ (οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα...

 • Κρεβατοκάμαρα Bonnie 234

  Κρεβατοκάμαρα Havana, με πολύ ιδιαίτερo κεφαλάρι από φυσικό ξύλο και λάκα. Παράγεται σε χρώματα, υλικά και διαστάσεις της επιλογής σας. Ενα πραγματικά περίτεχνο κομμάτι  στον χώρο σας.  Τιμή από 990€ χωρίς τη συρταριέρα.

 • Παιδικό Bonnie 334

   Ένα πολύ όμορφο έπιπλο μονής πολυμορφικής κουκέτας, με κρεβατάκι, ντουλάπα, συρταριέρα και ενα ευρύχωρο γραφείο με δυνατότητα μετακίνησης, που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός μικρού δωματιου. Παράγεται σε χρώματα, διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.

 • Πολυθρόνα Lovely 285

  Πολυθρονάκι με ιδιαίτερο design, μεταλλικό πόδι σε χρυσό χρώμα και ντυμένο με εκτυφλωτικό, θαλασσί βελούδο συνδυάζει το μοναδικό στυλ με την άνεση στο κάθισμα! Τιμή 235€. 

 • Παιδικό Planet 333

  Παιδικό δωμάτιο που αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι που εκμεταλεύεται τον χώρο από κάτω για αποθήκευση, με συρταριέρα και ντουλάπια, γραφείο σε μοντέρνο σχεδιασμό με εταζέρα και συρόμενη ντουλάπα στην ίδια φιλοσοφία. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.

 • Ντουλάπα ΈΛΣΑ 087

  Ντουλάπα Έλσα με εξωτερικά συρτάρια, με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και ιδιαίτερα χερούλια. Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή για διάσταση 2,00x2.50 από 790€

 • Παιδικό κρεβάτι Jazz 332

  Ντυμένο κρεβάτι (90x203), με υπέροχα υφάσματα σε γήινες αποχρώσεις, με έξτρα, δετή μαξιλάρα στο κεφαλάρι, που προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ, ντυμένο στρώμα και αποθηκευτικό χώρο με τελάρο και αμορτισέρ... ΜΟΝΟ 590€ και ΔΩΡΟ το στρώμα και το κάλυμμά του.

 • Παιδικό Josh 331

   Παιδικό - εφηβικό δωμάτιο που αποτελειται απο εναν πολυμορφικό καναπέ με συρόμενο μηχανισμό και συρτάρια αποθήκευσης, σύνθεση γραφείου και μια συρόμενη ντουλάπα! Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο, τα υλικά και τις διαστάσεις.

 • Παιδικό Fame 330

   Παιδικο-εφηβικό δωμάτιο που αποτελείται από κρεβάτι με συρόμενο μηχανισμό και ραφάκια στον τοίχο, σύνθεση γραφείου με στηλες και εταζέρα, καθώς και μια συρόμενη ντουλάπα στην ιδια φιλοσοφία. Όλα μας τα σχέδια παράγονται στις διαστάσεις, τα χρώματα και τα υλικά που επιθυμείτε και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.

 • ΚΟΥΖΙΝΑ ELEGANT 084

  Κουζίνα  elegant σε γυαλιστερό έγχρωμο βακελίτη με ίνοξ στοιχεία και καμινάδα τετράγωνη.Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας από 350€/τμ

 • Παιδικό Mabel 329

  Σύνθεση παιδικού δωματίου που αποτελείται από ανοιγόμενη ντουλάπα με πλαινά ράφια και λακαριστά πόμολα σε  φωτεινό χρώμα. Εταζέρα με ραφιέρα και ντουλάπι που ακολουθούν τον σχεδιασμό και ένα ιδιάιτερα ευρύχωρο γραφείο που ακουμπάει πάνω σε ένα επιπλάκι με αποθηκευτικό χώρο κάτω απο αυτό, ενώ απο την άλλη πλευρά δημιουργούνται ρηχά ντουλαπάκια μπροστά απο...

ανά σελίδα