ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ετικέτες

Ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δεκαετή εγγύηση αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι των προϊόντων μας.Επιλέξτε το σωστό στρώμα για εσάς και την οικογένεια σας μέσα από την μεγάλη ποικιλία των στρωμάτων που διαθέτουμε.

 • Στρώμα Camel Νο8

  Ένα μοναδικό στρώμα με pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2 για σωστή στήριξη τηςσπονδυλικής στήλης και διπλό pillow top για διαφορετική αίσθηση από κάθε πλευρά.Μαλακό αγκάλιασμα από την μία πλευρά και σταθερή αίσθηση από την άλλη.

 • Στρώμα Velvet Νο7

  Oι πολλαπλές στρώσεις από αφρώδη υλικά και latex προσφέρουν το απόλυτοαγκάλιασμα. Τα pocket spring 5 ζωνών 280 ελατήρια/m2 και η χειροποίητη κατα-σκευή του θα σας προσφέρουν μια ξεκούραστη νύχτα.

 • Στρώμα Exclusive No6

  Το στρώμα Exclusive είναι ακόμη ένα από τα κορυφαία στρώματα της εταιρίας μας πουδιαθέτει το νέο τεχνολογικό συνδυασμό διπλών ελατηρίων για την απόλυτη στήριξη.Με pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2, posturefit springs 500 τεμ/m2 και τονσυνδυασμό νέων καινοτόμων υλικών όπως το afro latex δημιουργήσαμε ένα στρώμαγια την απόλυτη αίσθηση άνεσης.

 • Στρώμα Prince Νο5

  Το στρώμα Prince διαθέτει συνδυασμό των 2 πιο εξελιγμένων τεχνολογικά τύπωνελατηρίων, pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2 και posturefit springs 500 τεμ/m2για την απόλυτη στήριξη και καλύτερη αίσθηση άνεσης του σώματος σας. Το latex  σε συνδυασμό με τα αφρώδη υλικά κορυφαίας ποιότητας,προσφέρει τον κατάλληλο εξαερισμό του στρώματος και δημιουργεί τις...

 • Στρώμα Princess No4

  Το στρώμα Princess διαθέτει ανισόπεδα pocket ελατήρια πολλαπλών ζωνών πουπροσαρμόζονται στις κλίσεις του σώματος, προσφέροντας στήριξη και αντοχή ικα-νοποιώντας τα μυστικά του ύπνου.Η ιδιότητα του Latex βιομασάζ με ζώνες δημιουργεί ορθοπεδικότητα πουείναι απαραίτητη για το σώμα. Το Princess χαρίζει μια ευδιάθετη και ανα-ζωογονητική μέρα έπειτα από ένα...

 • Στρώμα cosmos plus No3

  Τα ορθοπεδικά στρώματα Cosmos Plus,  με το έξτρα ενσωματωμένο υπόστρωμα που περιέχουν. Τομαλακό και ελαστικό ύφασμα δίνει μια μοναδική αίσθηση ποιότητας. Ηπεριμετρική στήριξη από αφρώδες υλικό άμεσης επαναφοράς, διασφα-λίζει την υπόσχεσή μας για έναν άνετο, ευχάριστο και αναπαυτικό ύπνο.Εξοπλισμένο με τέσσερεις χειρολαβές και κάψουλες αναπνοής...

 • Στρώμα No 1(aura)

  H ομοιόμορφη στήριξη της σπονδυλικής στήλης αποτελεί βασική αξία του ύπνουόπου πληρείται από τις ιδιαιτερότητες του στρώματος. Το στρώμα Aura έχει δη-μιουργηθεί για να σας τα προφέρει.