ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΙΜΑΣΙΔΗΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία επίπλων ΚΑΪΜΑΣΙΔΗ ξεκίνησε τη λειτουργία της τη δεκαετία του 1960. Η έδρα της επιχείρησης ήταν στη Σταυρούπολη θεσ/νίκης και το αντικείμενο της η κατασκευή καναπέδων. Το 1977 ανοίγει το πρώτο κατάστημα-έκθεσης επίπλων κοντά στο εργαστήριο.Απο την εποχή εκείνη ξεκινά και η ενασχόληση της εταιρείας με τη κατασκευή και εμπορία και άλλων προ'ι'όντων όπως σύνθετα τραπεζαρίες κρεβατοκάμαρες και άλλα είδη επίπλων. Το 1990 ετοιμάζεται και ξεκινά τη λειτουργεία του ένας νέος εκθεσιακός χώρος στη περιοχή της νέας πολιτείας Ευόσμου. Το καταστημα του Ευόσμου τα επόμενα χρόνια επεκτάθηκε και σήμερα καλύπτει επιφάνεια 700τ.μ. έχοντας επτά ξεχωριστούς χώρους όπου παρουσιάζεται η γκάμα των προ'ι'όντων της εταιρείας.

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ξεκίνησε και η κατασκευή επίπλων κουζίνας και μπάνιου. Σήμερα η επιχείρηση αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τους πελάτες της με όλα τα είδη του οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Εκτος απο το χώρο του σαλονιού, της τραπεζαρίας, της κρεβατοκάμαρας,του παιδικού δωματίου,του γραφείου,της κουζίνας και του μπάνιου η επιχείρηση αναλαμβάνει και την κατασκευή εσωτερικής πόρτας και πόρτας ασφαλείας.

Το 2009 η εταιρεία πήρε το πρώτο βραβείο για την προσεγμένη παρουσίαση των προ'ι'όντων της στην 74η Δ.Ε.Θ.

Το 2018 έγινε ακόμα μια επέκταση στην εταιρεία και προστέθηκε με μεγάλη επιτυχία το "Kaimasidis Junior". Πρόκειται για έναν χώρο που σχεδιάστηκε από την διακοσμήτρια Κυριακή Σεφερίδου και δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι για το παιδικό και εφηβικό έπιπλο.

Ektheseis_01Ektheseis_02Ektheseis_03
kaimasidis-junior