ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Έπιπλα Κουζίνας: Ντουλάπια – Πάγκοι – Μοντέρνες – Εντοιχιζόμενες

Μοντέρνες και κλασικές κουζίνες, ντουλάπια κουζίνας σε ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών, πάγκοι και έτοιμες κουζίνες γωνιακές και συνθέσεις κουζίνας στα μέτρα σας. Επιλέξτε τα σωστά έπιπλα κουζίνας που θα δώσουν στον χώρο σας την ευκαιρία να γίνει πιο λειτουργικός, δημιουργικός και άνετος για όλη την οικογένεια.

Παράγονται από το εργαστήριο μας στην Θεσσαλονίκη με την καλύτερη ποιότητα υλικών και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σε όλες τις κουζίνες μας χρησιμοποιούμε μηχανισμούς από τους καλύτερους κατασκευαστές που συνοδεύονται με εγγύηση. Δωρεάν μελέτη και ψηφιακό σχέδιο χωρίς υποχρέωση αγοράς.

Ισχύουν προσφορές για πολλές συνθέσεις μας. Ρωτήστε μας!

 • Κουζίνα Δανάη 088

  Κουζίνα με φυσικό ξύλο δρυς σε κλασική γραμμή.Παράγεται σε χρώματα,σχέδιο και διαστάσεις της επιλογής σας από 390€/μέτρο.

 • Κουζίνα Prive 087

  Η Κουζίνα Prive  είναι μια νέα, μοντέρνα και minimal κουζίνα που ετοιμάσαμε για εσάς! Γυαλιστερές επιφάνειες που παίζουν με το φως στα πάνω ντουλάπια, συνδυάζονται άψογα με το χρώμα στην απόχρωση της καρυδιάς στο κάτω μέρος. Παράγεται σε χρώματα, υλικά και διαστάσεις της επιλογής σας! Τιμή τρεχούμενου μέτρου από 290€.

 • Κουζίνα Topaz 086

  Κουζίνα Topaz από μασίφ ξύλο σε μέλιο, σε country στυλ με όμορφες λεπτομέρειες! Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας!Τιμή από 390€/μ. σε μασίφ ξύλο. Τιμή εκθεσιακής 1990€ για διάσταση 2.62μ. .(Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο)

 • KOYZINA ΦΑΙΗ 085

  Κουζίνα σε βακελίτη σε  χρώματα βέγγε και δρυς  με ίνοξ στοιχεία .Παράγεται στις διαστάσεις και τα χρώματα της επιλογής σας με 250€/τρεχούμενο μέτρο.(Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο)

 • ΚΟΥΖΙΝΑ ELEGANT 084

  Κουζίνα  elegant σε γυαλιστερό έγχρωμο βακελίτη με ίνοξ στοιχεία και καμινάδα τετράγωνη.Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας από 350€/τμ

 • KOYZINA STATUS 083

  Κουζίνα σε νεοκλασική γραμμή με νταμπλαδωτό σχέδιο στις πόρτες σε δρύινο καπλαμά.Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας από 370€/μέτρο.

 • Κουζίνα Thea 081

  Κουζίνα Thea σε φυσικό ξύλο με λάκα, σε πολύ ιδιαίτερη γραμμή και όμορφες λεπτομέρειες! Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 250€/μ. για συνθετικό καπλαμά και από 350€/μ. για φυσικό καπλαμά. (Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο)

 • Κουζίνα Cora 080

  Κουζίνα σε φυσικό καπλαμά δρυς και λακαριστές επιφάνειες.Παράγεται στις διαστάσεις του χώρου σας.Τιμή από 250€/μ. για συνθετικό καπλαμά και από 350€/μ. για φυσικό καπλαμά. (Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο)

 • Κουζίνα Ava 079

  Κουζίνα Ava από μασίφ ξύλο, σε κλασική γραμμή και όμορφες λεπτομέρειες! Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας!Τιμή από 390€/μ. σε μασίφ ξύλο. (Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο)

 • Κουζίνα Iris 078

  Κουζίνα σε συνθετικό καπλαμά ή φυσικό δρυς και λακαριστές επιφάνειες.Παράγεται στις διαστάσεις του χώρου σας. Τιμή από 250€/μ. για συνθετικό καπλαμά και από 350€/μ. για φυσικό καπλαμά. (Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο)

 • Κουζίνα Clio 077

  Η Clio είναι μια νέα, μοντέρνα και minimal κουζίνα που ετοιμάσαμε για εσάς! Γυαλιστερές επιφάνειες που παίζουν με το φως στα πάνω ντουλάπια, συνδυάζονται άψογα με το ιδιαίτερο ξύλο στο κάτω μέρος. Παράγεται σε χρώματα, υλικά και διαστάσεις της επιλογής σας! Τιμή εκθεσιακής 990€

 • Κουζίνα Amaryllis 076

  Κουζίνα σε μοντέρνα γραμμή, για εσάς που θέλετε να συνδυάζετε την λειτουργικότητα με την αισθητική.  Οι ξύλινες και οι γυαλιστερές επιφάνειες δένουν αρμονικά μεταξύ τους δίνοντας ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Επιλέξτε τις διαστάσεις, τα χρώματα και τα υλικά που θα συνθέσουν τη δική σας, μοναδική κουζίνα. Τιμή από 250€/μ. για συνθετικό καπλαμά και από 350€/μ....

 • Κουζίνα Claire 075

  Κουζίνα Claire σε μοντέρνα γραμμή, για εσάς που θέλετε να συνδυάζετε την λειτουργικότητα με την αισθητική.  Οι ξύλινες επιφάνειες, δένουν αρμονικά μαζί με την γυαλιστερή λάκα. Επιλέξτε τις διαστάσεις, τα χρώματα και τα υλικά που θα συνθέσουν τη δική σας, μοναδική κουζίνα. Τιμή από 250€/μ. για συνθετικό καπλαμά και από 350€/μ. για φυσικό καπλαμά. 

 • Κουζίνα δρυς-λάκα 074

  Κουζίνα σε φυσικό καπλαμά δρυς και λακαριστές επιφάνειες.Παράγεται στις διαστάσεις του χώρου σας από 290€/μέτρο κομπλέ,χωρίς ηλ.συσκευές,Ν/Χ και βρύση

 • Κουζίνα καρυδιά βακελίτης 073

  Κουζίνα σε βακελίτη στο χρώμα της καρυδιάς με ίνοξ στοιχεία και βαμμένο τζάμι πάνω από τον πάγκο.Παράγεται στις διαστάσεις και τα χρώματα της επιλογής σας με 250€/τρεχούμενο μέτρο.(Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο)

ανά σελίδα