ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Κουκέτες – Κρεβάτια

Η κουκέτα είναι μια υπέροχη λύση, όταν το δωμάτιο μοιράζεται σε δύο ή περισσότερα παιδάκια. Σας περιμένουν διάφορες λύσεις στο κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη. 
Κουκέτα Gum 401
Νέο
Κουκέτα με προστατευτικά διαφορετικού χρώματος και μια τσουλήθρα που προσθέτει στυλ και ατελείωτη χαρά στα παιδιά! Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή από 890€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Νέα, παραμυθένια και ιδιαίτερη κουκέτα, μήκους 3.80 Χ 190, σχεδιασμένη από την διακοσμήτρια μας, Κική Σεφερίδου, αποκλειστικά για το "Kaimasidis Furniture". Επιφάνειες και χρώματα που παραπέμπουν σε φυσικά υλικά και βοηθούν στην ηρεμία και την συγκέντρωση των παιδιών. Ξύλινα δοκαράκια, ντυμένες, εν..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφική κουκέτα με ενσωματωμένη σκάλα, ντουλάπες και συρτάρια συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για παιδικό δωμάτιο. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 1400€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια παραμυθένια κουκέτα με πολύ όμορφα χρώματα. Κρεβάτια, προστατευτικό φράχτη, στέγη, παραθυράκια, σκαλοπάτια και αποθηκευτικοί χώροι συνθέτουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τους μικρούς μας φίλους! Τιμή από 890€ για την κουκέτα..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο με κουκέτα και σκαλάκια - αποθηκευτικούς χώρους. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1100€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Xαμηλή κουκέτα συρόμενου κάτω κρεβατιού και επιπλέον με συρτάρια αποθήκευσης. Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο με  κουκέτα που έχει ανεξάρτητο το κάτω κρεβάτι και ντουλάπα. Παράγονται στα χρώματα και τις διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1290€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πανέμορφο παιδικό-εφηβικό κρεβάτι με συρόμενο ανεξάρτητο κρεβάτι στο κατω μέρος με δύο συρτάρια . Minimal σχεδιασμός και εργονομία είναι ιδανικό και για περιορισμενους χώρους! Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας! Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Υπέροχη, πολυμορφική και φωτεινή κουκέτα σε λευκό και γκρι, με δύο κρεβάτια, συρτάρια και ντουλάπια που καλύπτουν τις ανάγκες αποθήκευσης. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1300€ (η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τα υλικά και τις διαστάσεις)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια παραμυθένια κουκέτα με πολύ όμορφα χρώματα. Κρεβάτια, προστατευτικοί φράχτες, στέγη, παραθυράκια, σκαλοπάτια και αποθηκευτικοί χώροι συνθέτουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τους μικρούς μας φίλους! Τιμή από 1250€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Χαμηλή κουκέτα με τρία ξεχωριστά κρεβάτια, δυο εκ των οποίων είναι συρόμεμενα. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφική κουκέτα  σε υπέροχο σχεδιασμό και χρώματα! Αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι, κάτω κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο και βιβλιοθήκη, ντουλάπα και σκαλάκια που εκμεταλεύονται στο μέγιστο την δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου! Παράγεται σε χρώματα, διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας! Τιμ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 50 (5 Σελ.)