ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Κουκέτες – Κρεβάτια

Η κουκέτα είναι μια υπέροχη λύση, όταν το δωμάτιο μοιράζεται σε δύο ή περισσότερα παιδάκια. Σας περιμένουν διάφορες λύσεις στο κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη. 
Υπέροχη, πολυμορφική και φωτεινή κουκέτα σε λευκό και γκρι, με δύο κρεβάτια, συρτάρια και ντουλάπια που καλύπτουν τις ανάγκες αποθήκευσης. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1300€ (η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τα υλικά και τις διαστάσεις)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια παραμυθένια κουκέτα με πολύ όμορφα χρώματα. Κρεβάτια, προστατευτικοί φράχτες, στέγη, παραθυράκια, σκαλοπάτια και αποθηκευτικοί χώροι συνθέτουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τους μικρούς μας φίλους! Τιμή από 1250€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Χαμηλή κουκέτα με τρία ξεχωριστά κρεβάτια, δυο εκ των οποίων είναι συρόμεμενα. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφική κουκέτα  σε υπέροχο σχεδιασμό και χρώματα! Αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι, κάτω κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο και βιβλιοθήκη, ντουλάπα και σκαλάκια που εκμεταλεύονται στο μέγιστο την δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου! Παράγεται σε χρώματα, διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας! Τιμ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφική κουκέτα  σε υπέροχο σχεδιασμό και χρώματα! Αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι, καναπέ-κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο ή δυνατότητα μηχανισμού, ντουλάπα και σκαλάκια που εκμεταλεύονται στο μέγιστο την δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου! Παράγεται σε χρώματα, διαστάσεις και υλικά της επιλογ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια πολυμορφική κουκέτα με κρεβάτια, δίφυλλη ντουλάπα και συρόμενο μηχανισμό για τρίτο στρώμα, ένα διπλό γραφείο με υπέροχη εταζέρα και μια μεγάλη ανοιγόμενη ντουλάπα με εξωτερικά συρτάρια. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή  από 3200 για όλο το..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφική κουκέτα με ντουλάπα και κρεμαστό δίφυλλο για εξτρα αποθηκευτικό χώρο. Συνοδεύεται απο πολύ όμορφο και πρακτικό γραφείο με συρταριέρα, εταζέρα και στήλη στην ίδια φιλοσοφία, με υπέροχα χρώματα. Τιμή από 2600€ το σετ...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ειδική κατασκευή υπερυψωμένου κρεβατιού, που εκμεταλεύεται τo κάτω μέρος με γραφείο, και  βιβλιοθήκη. Κάτω τοποθετείται κατακόρυφα ένα ακόμα ελεύθερο κρεβάτι στην ίδια φιλοσοφία. Τιμή από 1050€ με μεταλλική σκάλα. (Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο.)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κουκέτα με υπερυψωμένο κρεβάτι και ανεξάρτητο καναπέ κάτω με συρτάρια αποθήκευσης ή μηχανισμό για τρίτο στρώμα. Συνοδεύεται απά μονόφυλλη ντουλάπα και συρταριέρα καθώς και από κρεμαστή εταζέρα. Μεγάλο πλεονέκτημα για όσους διαθέτουν έξτρα χώρο, η σκαλιέρα με τα ντουλαπάκια αποθήκευσης.  Τι..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Υπέροχη, αποσπώμενη, ξύλινη κουκέτα για το παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο, με συρτάρι συρόμενου μηχανισμού για τρίτο στρώμα. Μοναδική ποιότητα, καλαισθησία αλλά και πρακτική λύση αφού οταν το επιθυμήσετε μπορεί να χωριστεί σε δυο αυτόνομα κρεβάτια. Συνοδεύεται από ξύλινα σκαλοπάτια με αποθηκευτικό χώρο ή..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο με πολυμορφική κουκέτα για τρία στρώματα και ντουλάπα. Συνοδεύεται από κρεμαστά ντουλαπια αποθήκευσης, γραφείο με διπλή έδρα και μοντέρνα εταζέρα σε υπέροχες αποχρώσεις. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο και τα υλικά. Τιμή από 1950€ το σετ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ειδική κατασκευή υπερυψωμένου κρεβατιού, που εκμεταλεύεται τα δύο πλαϊνά με γραφείο, και από την άλλη με μεγάλα συρτάρια και βιβλιοθήκη. Κάτω τοποθετείται κατακόρυφα ένα ακόμα ελεύθερο κρεβάτι στην ίδια φιλοσοφία.Σχεδιασμός από τη διακοσμήτρια Κική Σεφερίδου. Τιμή από 1050€ (σε βακελίτη) Οι τιμές&nb..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 83 (7 Σελ.)