ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Κουκέτες – Κρεβάτια

Η κουκέτα είναι μια υπέροχη λύση, όταν το δωμάτιο μοιράζεται σε δύο ή περισσότερα παιδάκια. Σας περιμένουν διάφορες λύσεις στο κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη. 
Κoυκέτα Nola 379 Κoυκέτα Nola 379
Νέο
Μια παραμυθένια κουκέτα με πολύ όμορφα χρώματα. Κρεβάτια, προστατευτικό φράχτη, στέγη, παραθυράκια, σκαλοπάτια και αποθηκευτικοί χώροι συνθέτουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τους μικρούς μας φίλους! Τιμή από 890€ για την κουκέτα..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κουκέτα Icaros 378 Κουκέτα Icaros 378
Νέο
Παιδικό δωμάτιο με κουκέτα και σκαλάκια - αποθηκευτικούς χώρους. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1100€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Xαμηλή κουκέτα συρόμενου κάτω κρεβατιού και επιπλέον με συρτάρια αποθήκευσης. Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο με  κουκέτα που έχει ανεξάρτητο το κάτω κρεβάτι και ντουλάπα. Παράγονται στα χρώματα και τις διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1290€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πανέμορφο παιδικό-εφηβικό κρεβάτι με συρόμενο ανεξάρτητο κρεβάτι στο κατω μέρος με δύο συρτάρια . Minimal σχεδιασμός και εργονομία είναι ιδανικό και για περιορισμενους χώρους! Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας! Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Υπέροχη, πολυμορφική και φωτεινή κουκέτα σε λευκό και γκρι, με δύο κρεβάτια, συρτάρια και ντουλάπια που καλύπτουν τις ανάγκες αποθήκευσης. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1300€ (η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τα υλικά και τις διαστάσεις)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια παραμυθένια κουκέτα με πολύ όμορφα χρώματα. Κρεβάτια, προστατευτικοί φράχτες, στέγη, παραθυράκια, σκαλοπάτια και αποθηκευτικοί χώροι συνθέτουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τους μικρούς μας φίλους! Τιμή από 1250€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Χαμηλή κουκέτα με τρία ξεχωριστά κρεβάτια, δυο εκ των οποίων είναι συρόμεμενα. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφική κουκέτα  σε υπέροχο σχεδιασμό και χρώματα! Αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι, κάτω κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο και βιβλιοθήκη, ντουλάπα και σκαλάκια που εκμεταλεύονται στο μέγιστο την δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου! Παράγεται σε χρώματα, διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας! Τιμ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφική κουκέτα  σε υπέροχο σχεδιασμό και χρώματα! Αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι, καναπέ-κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο ή δυνατότητα μηχανισμού, ντουλάπα και σκαλάκια που εκμεταλεύονται στο μέγιστο την δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου! Παράγεται σε χρώματα, διαστάσεις και υλικά της επιλογ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια πολυμορφική κουκέτα με κρεβάτια, δίφυλλη ντουλάπα και συρόμενο μηχανισμό για τρίτο στρώμα, ένα διπλό γραφείο με υπέροχη εταζέρα και μια μεγάλη ανοιγόμενη ντουλάπα με εξωτερικά συρτάρια. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή  από 3200 για όλο το..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφική κουκέτα με ντουλάπα και κρεμαστό δίφυλλο για εξτρα αποθηκευτικό χώρο. Συνοδεύεται απο πολύ όμορφο και πρακτικό γραφείο με συρταριέρα, εταζέρα και στήλη στην ίδια φιλοσοφία, με υπέροχα χρώματα. Τιμή από 2600€ το σετ...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 65 (6 Σελ.)