ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Στρώματα Ύπνου Cosmostrom

Ανακαλύψτε τη συλλογή στρωμάτων Cosmostrom, σε μοναδικές τιμές. Ελάτε στο κατάστημα μας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, για να δοκιμάστε ποιο στρώμα είναι κατάλληλο για το σώμα σας. 
Η πρωτοποριακή σχεδίαση του ανατομικού στρώματος Aria δημιουργεί ιδανικές συνθήκες ύπνου. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας υλικών, όπως το natural latex μοναδικής ελαστικότητας με το Tencel ύφασμα, βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση της υγρασίας και ρύθμιση της σωματικής θερμοκρασίας. Έτσι δημιουργείτε έ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ο συνδυασμός του Ice cool fabric  και του Cool Memory Gel για ομοιόσταση της θερμοκρασίας διατηρεί το στρώμα δροσερό περιορίζοντας την αντανάκλαση της θερμοκρασίας σώματος σας, χαρίζοντας σας έναν απόλυτα χαλαρωτικό ύπνο. Η άριστη ανατομικότητα του, που οφείλεται στο σύστημα ελατηρίων pocket spring ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Το στρώμα Life δημιουργεί μία νέα πραγματικότητα στην εμπειρία ύπνου. Τα ελατήρια pocket spring 280 τεμ / m2 και τα ποιοτικά αφρώδη υλικά δημιουργούν ένα απόλυτα χαλαρωτικό περιβάλλον ύπνου. Για να απολαμβάνετε έναν ξεκούραστο ύπνο, πλέον σε πιο προσιτή τιμή...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ένας συνδυασμός αναζωογόνησης και χαλάρωσης, για απόλυτη αρμονία ύπνου. Το στρώμα Power είναι ένα στρώμα κατασκευασμένο με ελατήρια pocket spring 3 ζωνών 280 τεμ / m2 που αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος. Με τις τρείς ζώνες του στηρίζει καλύτερα τη μέση και τους γοφούς. Για ένα ξεκούραστο και αν..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αφεθείτε στην υπεροχή που απορρέει από το στρώμα Power plus. Tα εξελιγμένα ελα-τήρια pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ / m2 και τα υψηλής ποιότητας αφρώδη υλικάπροσφέρουν σωστή στήριξη και απαράμιλλη αίσθηση. Απολαύστε έναν υγιή και άνετούπνο εξασφαλίζοντας μια ευδιάθετη και ενεργητική μέρα...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Το ορθοπεδικό - ανατομικό στρώμα Cashmere κατασκευασμένο από υλικά υψηλήςελαστικότητας και ελατήρια pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ / m2 προσφέρει ανα-κούφιση από τον πόνους και τα πιασίματα του σώματος που προέρχονται από τηνκαθημερινή ρουτίνα. Ζήστε έναν ήρεμο και θεραπευτικό ύπνο αποβάλλοντας όλητη..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Η σχεδίαση του στρώματος Memory silk καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού βοηθώ-ντας την σωστή κυκλοφορία του αίματος. Οδηγεί τον οργανισμό στην απόλυτη αίσθησητης ηρεμίας και της χαλάρωσης. Το memory foam σε συνδυασμό με τα pocket spring5 ζωνών 280 τεμ/m2 δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έναν ισορρο..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ένα μοναδικό στρώμα με pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2 για σωστή στήριξη τηςσπονδυλικής στήλης και διπλό pillow top για διαφορετική αίσθηση από κάθε πλευρά.Μαλακό αγκάλιασμα από την μία πλευρά και σταθερή αίσθηση από την άλλη...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Oι πολλαπλές στρώσεις από αφρώδη υλικά και latex προσφέρουν το απόλυτοαγκάλιασμα. Τα pocket spring 5 ζωνών 280 ελατήρια/m2 και η χειροποίητη κατα-σκευή του θα σας προσφέρουν μια ξεκούραστη νύχτα...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Το στρώμα Prince διαθέτει συνδυασμό των 2 πιο εξελιγμένων τεχνολογικά τύπωνελατηρίων, pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2 και posturefit springs 500 τεμ/m2για την απόλυτη στήριξη και καλύτερη αίσθηση άνεσης του σώματος σας. Το latex σε συνδυασμό με τα αφρώδη υλικά κορυφαίας ποιότητας,προσφέρει τον κατά..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)