ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Μπουφέ Σε Μοντέρνο Ή Κλασικό Στυλ

Μπουφέ σε μοντέρνα η κλασικά σχέδια σε φυσικό ξύλο ή άλλο υλικό της επιλογής σας. Στο κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη αλλα και στο site μας μπορείτε να βρείτε ποικιλία σχεδίων.

Τρίφυλλο μπουφέ σε μοντέρνα γραμμή 1.35x45 σε έξι αποχρώσεις. Τιμή 370€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μπουφέ - σύνθεση όλο σε φυσικό ξύλο σε minimal γραμμή. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο, τα υλικά και τις διαστάσεις. Τιμή από 980€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μπουφέ σε βακελίτη σε μοντέρνα γραμμή με μαύρα μεταλλικά πόδια και χερούλια. Παράγεται σε επτα αποχρώσεις με διάσταση 1.80μ. μήκος 450€...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μπουφέ Naomi σε απλή, ίσια και διαχρονική γραμμή, με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Παράγεται σε βακελίτη πέντε αποχρώσεων.  Τιμή από 500€ (οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το σχέδιο,τα υλικά και τις διαστάσεις)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ο μπουφές Om χαρακρτηρίζεται από τον ξεκάθαρο σχεδιασμό του και αποπνέει δυναμισμό τόσο μέσα από τις minimal γραμμές του, όσο και από τα υλικά του. Το γραμμικό μεταλλικό πλαίσιο αναδυκνύει  τον ανθεκτικό και λειτουργικο μπουφέ. Οι γλυκές  αποχρώσεις του ξύλου δημιουργούν μία δυναμική αντίθ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Υπέροχο έπιπλο μπουφέ, με μοναδικό σχεδιασμό από την διακοσμήτρια Κική Σεφερίδου. Ιδιαίτερη κατασκευή σε φυσικό ξύλο δρυς με κυματιστή, ανάγλυφη όψη και πλαϊνά, καθώς και γυάλινη επιφάνεια που δίνει λάμψη και  μοντέρνο αποτέλεσμα! Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας!! &nbs..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μπουφέ Elise (1.80x50x85h) όλο σε φυσικό δρυς ή σε συνδυασμό με λάκα. Ιδιαίτερο σχέδιο με επιβλητικές πόρτες. Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1050€ (οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το σχέδιο,τα υλικά και τις διαστάσεις)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Υπέροχο έπιπλο μπουφέ (1.80μ), με μοναδικό σχεδιασμό!! Ιδιαίτερη κατασκευή σε φυσικό ξύλο δρυς με κυματιστή, ανάγλυφη όψη, γυάλινη επιφάνεια που δίνει λάμψη και industrial πόδια για μοντέρνο αποτέλεσμα! Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας!! Τιμή από 1050€ με επιλογή σχεδίου ξύλ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
 Κρεμαστό Mπουφέ Amara με λακαριστές και δρύινες επιφάνειες και χερούλια στις πόρτες.Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 950€ (οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το σχέδιο,τα υλικά και τις διαστάσεις)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Mπουφέ  με λακαριστές και δρύινες επιφάνειες με σχέδιο στις πόρτες.Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας από 950€...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μπουφές σε φυσικό ξύλο δρυς και λακαριστά χρυσά χερούλια με ιδιαίτερο σχεδιασμό που κάνουν το έπιπλο ακόμα πιο ενδιαφέρον!! Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή μπουφέ από 1050€  (οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το σχέδιο,τα υλικά και τις διαστάσεις)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ο μπουφές Omikron είναι το ιδανικό έπιπλο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε επιπλέον χώρο σπίτι σας, προσφέροντας χρήσιμες και έξυπνες εγκαταστάσεις αποθήκευσης. Ένα έπιπλο, φτιαγμένο στο χέρι με εξαιρετική προσοχή στην κάθε του λεπτομέρεια, το οποίο πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ρετρό κ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 27 (3 Σελ.)