ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Παιδικά Κρεβάτια Θεσσαλονίκη

Παιδικά κρεβάτια, ντυμένα, ξύλινα ή βακελιτικά σε διάφορες μορφές. Πολυμορφικά ή πιο απλά, μορούν να γινούν σε χρώματα και διαστάσεις  της επιλογής σας.

Παιδικό κρεβάτι Rina 396 Παιδικό κρεβάτι Rina 396
Νέο
Ένα πολύ εντυπωσιακό ντυμένο κρεβάτι, με καπιτονέ πλάτη και υπέροχα πόδια, για εφηβικό δωμάτιο ή ακόμα και για οποιοδήποτε άλλο χώρο. Παράγεται σε υφάσματα και διάσταση της επιλογής σας. Τιμή από 890€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό κρεβάτι Caterina 395 Παιδικό κρεβάτι Caterina 395
Νέο
Παιδικό κρεβάτι με πολύ όμορφα λακαριστά τελειώματα στα πλαϊνά, και συρτάρι κάτω με μηχανισμό για δεύτερο στρώμα. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας.Τιμή από 590€ ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό κρεβάτι Carla 394 Παιδικό κρεβάτι Carla 394
Νέο
Ένα παραμυθένιο υπερυψωμένο κρεβατάκι για μια μικρή πριγκίπισσα, με συρτάρια αποθήκευσης και συρόμενο μηχανισμό!! Η αποσπώμενη στέγη και ο πανέμορφος φράχτης συμπληρώνουν μαζί με τα σκαλάκια-συρτάρια ένα υπέροχο σκηνικό!! Τιμή από 890€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό Lilly Rose 393 Παιδικό Lilly Rose 393
Νέο
Υπερυψωμένο κρεβατάκι με στέγη, συρτάρια αποθήκευσης,συρόμενο μηχανισμό και σκαλοπάτι. Συνοδεύεται από μια στήλη βιβλιοθήκης και μια υπέροχη συρόμενη ντουλάπα. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή για σετ κρεβατιού από 890€, ντουλάπα από 950€, στήλη από 290€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια ακόμα υπέροχη δημιουργία από την διακοσμήτρια μας, περιμένει τους μικρούς μας φίλους στο έπιπλο Καϊμασίδη. Παραμυθένιο κρεβάτι με συρτάρια και προστατευτικό φράχτη, προσαρμοσμένο όλο σε μια εντυπωσιακή πλάτη - σπιτάκι με παράθυρο και εταζερούλα. Το σετ συμπληρώνει ένα ανοιγόμενο σκαλοπάτι για απ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ένα πολύ όμορφο, ντυμένο κρεβάτι με συρόμενο μηχανισμό με εξαιρετικό σχέδιο σε κεφαλάρι και πλάτη, με αλέκιαστο ύφασμα! Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας! Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο, τις διαστάσεις και τα υλικά. Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό κρεβάτι τύπου Montessori με στέγη. Είναι όλο κατασκευασμένο από ξύλο, με χαμηλό ύψος για το στρώμα, έτσι ωστε να προσφέρει αυτονομία. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή απο 700€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό κρεβάτι με πολύ όμορφα λακαριστά τελειώματα στα πλαϊνά, και συρτάρι κάτω με μηχανισμό για δεύτερο στρώμα. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας.Τιμή από 490€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό υπερυψωμένο κρεβάτι με στέγη  και φράχτη,που διαθέτει στο κάτω μέρος άπλετο χώρο για παιχνίδι. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα. Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ένα πολύ όμορφο, ντυμένο κρεβάτι με συρόμενο μηχανισμό με εξαιρετικό σχέδιο σε κεφαλάρι και πλάτη, με αλέκιαστο ύφασμα! Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας! Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφικό κρεβάτι με συρτάρια, και συρόμενο μηχανισμό. Μια πολύ ιδιαίτερη πλάτη με ντυμένα τελάρα σε ύφασμα που κλέβει τις εντυπώσεις, συνδυασμένο άρτια με τα υπόλοιπα χρώματα της κατασκευής. Δίπλα, μια ανοιγόμενη ντουλάπα και συρτάρια που παίζουν το ρόλο της σκάλας συνοδεύουν το κρεβάτι, καθώς κα..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ειδική κατασκευή μοναδικού σχεδιασμού, που αποτελείται από δυο κρεβατάκια με προστατευτικά, δοκαράκια με εννιαία στέγη, παραθυράκι και ράφια που ομορφαίνουν και συμπληρώνουν όλο το έπιπλο. Μια πραγματικά ιδιάιτερη πρόταση που θα εντυπωσιάσει τα μικρά σας. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 142 (12 Σελ.)