ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Έπιπλο Εισόδου

Έπιπλα εισόδου σε μοντέρνα και κλασική γραμμή για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου υποδοχής του σπιτιού σας. Παράγονται σε σχέδια, χρώματα και υλικά της επιλογής σας και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Έπιπλο εισόδου Antonella 047 Έπιπλο εισόδου Antonella 047
Νέο
Έπιπλο εισόδου με ντουλάπα, καθρεφτες στα φύλλα, καθώς και κάθισμα με πλάτη και κρεμάσεις. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Έπιπλο εισόδου - υποδοχής, κυρίως για επαγγελματικούς χώρους σε μοντέρνα γραμμή, με βακελίτη απλό και γυαλιστερό, καθώς και ξύλινα πηχάκια που δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στον σχεδιασμό του. (Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο, τα υλικά και την διάσταση)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μία υπέροχη, ειδική κατασκευή μικρού μπουφέ, σε φυσικό ξύλο και λάκα, σχεδιάστηκε για επαγγελματικό χώρο, ως έπιπλο εισόδου από τη διακοσμήτρια μας. Κατασκευάστηκε με υλικά εξαιρετικής ποιότητας που επιλέχθηκαν για να εναρμονιστούν με τον ήδη υπάρχοντα χώρο. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της ε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εντυπωσιακό έπιπλο εισόδου που εκμεταλλεύεται έξυπνα τον χώρο έως επάνω. Αποτελείται από ντουλάπα, πατάρια και συρτάρια κάτω, ενώ δημιουργείται και θέση καθίσματος με ξύλινο πάνελ πίσω με κρεμάσεις. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 1200€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κρεμαστό έπιπλο εισόδου με πολύ όμορφο design, αλλά και πολύ πρακτικό. Ντουλάπια για παπούτσια στο κάτω μέρος και μονόφυλλο επάνω για κρέμαση, δίνουν λύση στις καθημερινές ανάγκες. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια υπέροχη κλασική κονσόλα-παπουτσοθήκη που παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια υπέροχη κατασκευή σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει την υποδοχή ενός επαγγελματικού χώρου. Τα υλικά που επιλέχθηκαν έδεσαν αρμονικά με τον ήδη υπάρχων χώρο αλλά παράλληλα έδωσαν και μια luxury νότα. Σχεδιασμός: Kiki Seferidou..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Έπιπλο εισόδου σε φυσικό ξύλο με λάκα και γυαλί αμμοβολής. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή ανάλογα με τις διαστάσεις και το σχέδιο...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κονσόλα σε μοντέρνα γραμμή με λακαριστές και ξύλινες επιφάνειες.Παράγεται στα χρώματα και τις διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 700€ (Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Έπιπλο εισόδου με ιδιαιτερες πόρτες και πόμολα. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής αας. Τιμή ανάλογα με το σχέδιο και τη διάσταση...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μοντέρνα κονσόλα σε φυσικό ξύλο.Παράγεται στα χρώματα και τις διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 850€ (Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κλασικό έπιπλο εισόδου και όχι μόνο με πολύ όμορφες λεπτομέρειες και μαρκετερί, στο χρώμα της επιλογής σας. Τιμή από 450€  Διάσταση: 1,05x0.39x1.05(h) ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 35 (3 Σελ.)