ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Έπιπλο Εισόδου

Έπιπλα εισόδου σε μοντέρνα και κλασική γραμμή για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου υποδοχής του σπιτιού σας. Παράγονται σε σχέδια, χρώματα και υλικά της επιλογής σας και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Έπιπλο εισόδου Jossie 052 Έπιπλο εισόδου Jossie 052
Νέο
Ντουλάπα για πλυντήριο, με φύλλα επενδεδυμένα με καθρέφτη και πλαϊνή όψη με εξτρα παταράκι για πλήρη εκμετάλευση χώρου. Παράγεται σε διαστάσεις, υλικά και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Έπιπλο εισόδου Gray 051 Έπιπλο εισόδου Gray 051
Νέο
Luxury έπιπλο εισόδου , λευκό, λακαριστό με στοιχεία ψάθας, που δίνουν μια μοναδικότητα και χρυσές λεπτομέρειες που το απογειώνουν! Ντουλάπα μονόφυλλη με ράφια, μπαρόπορτα, συρτάρι, πλάτη με πηχάκια για κρέμαση, ολόσωμος καθρέφτης και σκαμπό δίνουν ένα όμορφο και πρακτικό έπιπλο. Σχεδιασμός από την ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ανοιγόμενη ντουλάπα Lux 050
Νέο
Μια πολύ ιδιαίτερη ντουλάπα εισόδου! Vintage στυλ, σε μασίφ λακαριστές, λευκές πόρτες με νταμπλάδες και πολύ όμορφα πόμολα. Παράγεται σε υλικά, χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1500€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κονσόλα Estia 049 Κονσόλα Estia 049
Νέο
Κονσόλα για παπούτσια σε χρώμα της επιθυμίας σας και διάσταση 70,5x39x1.22(h) Τιμή 140€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εντυπωσιακό έπιπλο εισόδου, όλο σε φυσικό ξύλο με πηχάκια στις πόρτες και λακαριστά πόμολα στις μπαρόπορτες κάτω. Το έπιπλο προσφέρει κρεμάσεις , χώρο για υποδήματα καθώς και κάθισμα με πλάτη. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή από 1490€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Έπιπλο εισόδου με ντουλάπα, καθρεφτες στα φύλλα, καθώς και κάθισμα με πλάτη και κρεμάσεις. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Έπιπλο εισόδου - υποδοχής, κυρίως για επαγγελματικούς χώρους σε μοντέρνα γραμμή, με βακελίτη απλό και γυαλιστερό, καθώς και ξύλινα πηχάκια που δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στον σχεδιασμό του. (Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο, τα υλικά και την διάσταση)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μία υπέροχη, ειδική κατασκευή μικρού μπουφέ, σε φυσικό ξύλο και λάκα, σχεδιάστηκε για επαγγελματικό χώρο, ως έπιπλο εισόδου από τη διακοσμήτρια μας. Κατασκευάστηκε με υλικά εξαιρετικής ποιότητας που επιλέχθηκαν για να εναρμονιστούν με τον ήδη υπάρχοντα χώρο. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της ε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εντυπωσιακό έπιπλο εισόδου που εκμεταλλεύεται έξυπνα τον χώρο έως επάνω. Αποτελείται από ντουλάπα, πατάρια και συρτάρια κάτω, ενώ δημιουργείται και θέση καθίσματος με ξύλινο πάνελ πίσω με κρεμάσεις. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 1200€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κρεμαστό έπιπλο εισόδου με πολύ όμορφο design, αλλά και πολύ πρακτικό. Ντουλάπια για παπούτσια στο κάτω μέρος και μονόφυλλο επάνω για κρέμαση, δίνουν λύση στις καθημερινές ανάγκες. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια υπέροχη κλασική κονσόλα-παπουτσοθήκη που παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια υπέροχη κατασκευή σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει την υποδοχή ενός επαγγελματικού χώρου. Τα υλικά που επιλέχθηκαν έδεσαν αρμονικά με τον ήδη υπάρχων χώρο αλλά παράλληλα έδωσαν και μια luxury νότα. Σχεδιασμός: Kiki Seferidou..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 40 (4 Σελ.)