ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Σύνθεση Σαλονιού – Μοντέρνος Σχεδιασμός

Ανακαλύψτε μοναδικά σχέδια στην σελίδα μας, αλλα και στο κατάστημα μας στη Θεσσαλονική.

Σύνθεση Erietta 209 Σύνθεση Erietta 209
Νέο
Μοντέρνα σύνθεση με χαμηλό μπουφεδάκι σε ξύλο και λάκα, διακοσμητικά ξύλινα πηχάκια καθώς και κρεμαστή βακελιτική πλάτη με σχέδιο που μιμείται το μάρμαρο. Μια υπέροχη πρόταση για το σαλόνι σας και όχι μόνο. Τιμή από 1400€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Σύνθεση Miranda 208 Σύνθεση Miranda 208
Νέο
Μοντέρνα και ιδιαίτερη σύνθεση TV 2.30μ., με κρεμαστά στοιχεία, επένδυση πλάτης, λακαριστά πηχάκια και φέτες κεραμικού. Μια πρόταση που θα κλέψει την παράσταση και θα δώσει άλλον αέρα στο σπίτι σας!! Τιμή 1900€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εντυπωσιακή πλάτη σύνθεσης με ξύλινα πηχάκια, κεραμικές και ακρυλλικές επιφάνειες και led που χαρίζουν ένα υπέροχο παιχνίδι σκιών και φωτός. Ειδική κατασκευή που προσαρμόζεται στις διαστάσεις σας , καθώς και τα υλικά που επιθυμείτε και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μοντέρνα σύνθεση σε βακελίτη και λάκα. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογή σας. Τιμή από 790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ποιός είπε πως μια μικρή σύνθεση δεν χωράει τα πάντα; Η νέα πολυμορφική σύνθεση Cairo με διάσταση μόλις 1.80μ μας δίνει θέση για την τηλεόραση, γραφείο με συρτάρι, πλούσιο αποθηκευτικό χώρο και όλα αυτά με ένα ιδιαίτερο design! Κρεμαστό όλο το έπιπλο σε φυσικό ξύλο με ριγωτό σχέδιο και λακαριστές..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μοντέρνα και ιδιαίτερη σύνθεση με δρύινες και λακαριστές επιφάνειες και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 1200€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
New entry!! Μια ακόμα υπέροχη δημιουργία από την διακοσμήτρια μας Κική Σεφερίδου, που σχεδιάστηκε για το κατάστημα μας! Σύνθεση 2,20μ. όλη σε φυσικό ξύλο και μασιφένιες επιφάνειες με ξύλινα πηχάκια που απογειώνουν την αισθητική. Νταμπλαδωτές πόρτες με χρυσές λακαριστές λαβές, βιτρίνα με μαύρο πλαίσι..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Σύνθεση (3.00μ) σε υπέροχο σχεδιασμό, κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο δρυς και ακρυλικά φύλλα στα ντουλάπια. Μια ιδιαίτερη πρόταση για όσους θέλουν κάτι μοναδικό στον χώρο τους. Παράγεται σε χρώματα, διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας και η τιμή από 1790€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Σύνθεση σε συνθετικό καπλαμά και μοντέρνα γραμμή. Όλα μας τα σχέδια κατασκευάζονται σε διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 690€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πρόταση σύνθεσης - γραφείου που σχεδιάστηκε για πελάτη μας! Όλη κατασκευή είναι λακαριστή και έχει άνοιγμα για TV, γραφείο και άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή από 1890€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια σύνθεση με υπέροχο σχεδιασμό από την Διακοσμήτρια Κική Σεφερίδου. Μοντέρνα με κλασικές λεπτομέρειες που απογειώνουν το στυλ της, σε φυσικό ξύλο και λάκα. Κρεμαστά ντουλάπια, στήλη και βιβλιοθήκη συνθέτουν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Σύνθεση σε φυσικό ξύλο στο χαμηλό μπουφεδάκι, και λακαριστά κρεμαστά ντουλάπια πάνω με πολύ όμορφο σχεδιασμό. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 990€ (η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο και τα υλικά)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 102 (9 Σελ.)