ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ανοιγόμενες Ντουλάπες Ρούχων

Ανοιγόμενες ντουλάπες με υλικά και σχέδια που θα επιλέξτε. Ανακαλύψτε μεγάλη ποικιλία σε ντουλάπες online & στα καταστήματά μας στη Θεσσαλονίκη!
Ανοιγόμενη ντουλάπα με ιδιαίτερο σχέδιο στις πόρτες με διχρωμία λάκας και ξύλου. Τα τετράγωνα πόμολα χαρίζουν ενα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστασεις της επιλογής σας. Τιμή από 490€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια πολύ ιδιαίτερη ντουλάπα εισόδου! Vintage στυλ, σε μασίφ λακαριστές, λευκές πόρτες με νταμπλάδες και πολύ όμορφα πόμολα. Παράγεται σε υλικά, χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1500€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Tρίφυλλη, νταμπλαδωτή, ανοιγόμενη ντουλάπα (1.52x2.33x60), με εξωτερικά συρτάρια και πατάρια σε καρυδί βακελίτη. Παράγεται σε έξι υπέροχες αποχρώσεις. Τιμή από 690€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Νέα, ανοιγόμενη ντουλάπα στην έκθεση μας, σχεδιασμένη από την διακοσμήτρια μας. Πεντάφυλλη, με κρεμάσεις, ράφια, εξωτερικά συρτάρια και κουτί-ράφι για χρήση mini boudoir ή διακοσμητικών. Διάσταση 2.05x2.40(h) Τιμή από 1050€ με διχρωμία βακελίτη...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Υπέροχη, ανοιγόμενη ντουλάπα που παραδόθηκε σε πελάτη μας για παιδικό δωμάτιο. Όλα μας τα σχέδια πράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Βεστιάριο με ανοιγόμενα φύλλα γωνιακής ντουλάπας. Υπέροχοι χρωματικοί συνδυασμοί με χρυσές πινελιές στα λακαριστά, μακρυά πόμολα που απογειώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την διάσταση και τα υλικά...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εξάφυλλη, ανοιγόμενη, λευκή ντουλάπα με πολύ καλή εσωτερική οργάνωση, με ράφια, συρτάρια και κρεμάσεις. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή απο 1550€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ανοιγόμενη, τρίφυλλη ντουλάπα με λακαριστές , νταμπλαδωτές πόρτες. Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 950€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ανοιγόμενη, δίφυλλη ντουλάπα, όλη λακαριστή με ξύλινα μακρυά πόμολα.  Παράγεται σε χρώματα, διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 690€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια υπέροχη γωνιακή ντουλάπα. Καθρέφτες, που φωτίζουν την όμορφη κατασκευή και ραφάκια στην γωνία δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τον εσωτερικό εργονομικό σχεδιασμό. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο, τις διαστάσεις και τα υλικά...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Γωνιακή ντουλάπα σε βακελίτη, που εκμεταλεύεται τον χώρο. Όλα μας τα σχέδια κατασκευάζονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια πραγματικά εντυπωσιακή, παραμυθένια ντουλάπα μόλις στήθηκε στο κατάστημα μας! Με έμφαση στις λεπτομέρειες, η διακοσμήτρια Κική Σεφερίδου σχεδίασε ένα μοναδικό, vintage κομμάτι που θα σας κερδίσει!! Σας περιμένουμε από κοντά να τη δείτε και να συζητήσουμε λύσεις για τον δικό σας χώρο, αφού παράγε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 32 (3 Σελ.)