ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Καναπέδες Σαλονιού Μοντέρνοι Στη Θεσσαλονίκη

Στο έπιπλο Καϊμασίδης, μπορείτε να βρείτε τον καναπέ που ονειρεύεστε. Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια με άριστα υλικά και δυνατότητα επιλογής διαστάσεων.

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα. Μέσα στο site μας θα βρείτε σχέδια και προσφορές που θα σας εντυπωσιάσουν.

Σαλόνι με πολύ όμορφα τελειώματα στα μπράτσα, διχρωμία στη ραφή και αδιάβροχο, αλέκιαστο ύφασμα σε υπέροχη, κανελί απόχρωση. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υφάσματα της επιλογής σας. Τιμή από 1250€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ιδιαίτερος καναπές με χοντρό φυτίλι σε μπράτσα, κάθισμα και μαξιλάρια πλάτης. Το εννιαίο μαξιλάρι καθίσματος με διαφορετικό ύφασμα και χαλαρό ύφος, προσδίδει ένα πιο boho στυλ. Παράγεται σε υφάσματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Προτεινόμενες διαστάσεις 2,45/1,90x1.05 Τιμή από 1900€ το σετ...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Σαλόνι  με ιδιαίτερο σχέδιο με ραφές στην πλάτη και στα μαξιλάρια.Παράγεται στις διαστάσεις και τα χρώματα της επιλογής σας. Τιμή από 1700€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Νέο σαλόνι με υπέροχο σχεδιασμό στο μπράτσο, αναπαυτικό κάθισμα και μεταλλικό ποδαράκι που δίνει ένα πιο μοντέρνο στυλ. Αδιάβροχο ύφασμα σε φωτεινή απόχρωση και πολύ ιδιαίτερα διακοσμητικά μαξιλαράκια. Παράγεται σε διαστάσεις και υφάσματα της επιλογής σας. Τιμή από 1550€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ένας πολύ όμορφος και λειτουργικός καναπές σχεδιαστηκε απο την διακοσμήτρια μας για επαγγελματικό χώρο. Ξύλο, λευκή γυαλιστερή λάκα και γκρι ύφασμα συνθέτουν μια μοναδική σύνθεση δυο καναπέδων με ενδιάμεσο τραπέζακι με αποθηκευτικό χώρο και υποδοχή για φυτό. (Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδι..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Καναπές σε μοντέρνα και διαχρονική γραμμή που παράγεται σε υφάσματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 790€ το σετ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ο καναπές Avra χαρακτηρίζεται από το μοναδικό εντυπωσιακό στυλ. Οι λεπτομέρεια του περιμετρικού ξύλου στο κάτω μέρος σε συνδυασμό με τα πόδια, του δίνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι επιβλητικές μεγάλες μαξιλάρες σε συνδυασμό με το κάθετο μπράτσο και την ανάλογη επιλογή του υφάσματος μπορεί ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Σαλόνι  σε νεοκλασική γραμμή με όμορφα τελειώματα και απαλές καμπύλες. Έχει πολύ ιδιαίτερο σχέδιο στα μπράτσα με κουμπιά καθώς και πολύ όμορφα ξύλινα ποδαράκια. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υφάσματα της επιλογής σας.  Τιμή από 1900€ το σετ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Σαλόνι, τριθέσιο και διθέσιο με μασιφένιο σκελετό με ιδιαίτερο γνώρισμα την ξύλινη βάση του και τις πιέτες σε μπράτσα και μαξιλάρια. Παράγεται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας με τιμή από 1900€...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Τριθέσιος και διθέσιος καναπές σε μοντέρνα γραμμή με πολύ όμορφες λεπτομέρειες σε μπράτσα, μαξιλάρια και πόδια. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υφάσματα της επιλογής σας από 1200€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
 Ένα κλασικά διαχρονικό σαλόνι, που αποτελείται από τριθέσιο και διθέσιο καναπέ, με υπέροχα τελειώματα στα στρογγυλεμένα μπράτσα του, κορδόνι και ποδιά κάτω. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 1700€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Καναπές σε μοντέρνα και διαχρονική γραμμή που παράγεται σε υφάσματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1050€ το σετ (οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το σχέδιο,τα υλικά και τις διαστάσεις)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 66 (6 Σελ.)