ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Παιδικά Επιπλα Σετ Θεσσαλονίκη

Παιδικα δωμάτια που αποτελούνται απο κρεβάτια ή κουκέτες γραφεία, ντουλάπες και διάφορα μικροέπιπλα που θα συμπληρώσουν τον χώρο.

Παιδικό Dylan 408 Παιδικό Dylan 408
Νέο
Ένα εντυπωσιακό δωμάτιο, μα πάνω από όλα πρακτικό, με όσα μπορεί να χρειαστεί ένας έφηβος και πολύ καλή εργονομία χώρου, σχεδιασμένο από την διακοσμήτρια Κική Σεφερίδου. Όλο το δωμάτιο είναι κατασκευασμένο από ξύλο δρυς και επιφάνειες από λάκα. Γραφείο που εκμεταλλεύεται την γωνιακή κολώνα και εταζέ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό Cindy 407 Παιδικό Cindy 407
Νέο
Μια υπέροχη σύνθεση κουκέτας με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους σε neutral αποχρώσεις με λευκά και χρυσά στοιχεία. Την παράσταση κλέβει το προστατευτικό με λακαριστά δοκαράκια και plexiglass, όπως επίσης η όμορφη, ντυμένη πλάτη του κρεβατιού. Ο φωτισμός με led σε διάφορα σημεία της σύνθεσης απογειώνε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εφηβικό δωμάτιο, που αποτελείται από μοντέρνα σύνθεση γραφείου που ενώνει στην τρίφυλλη, ανοιγόμενη ντουλάπα. Απέναντι το υπερυψωμένο κρεβάτι προσφέρει συρόμενο μηχανισμό φιλοξενίας και συρτάρια αποθηκευτικού χώρου. Όλα μας τα έπιπλα παράγονται σε διαστάσεις και υλικά της επιθυμίας σας. Τιμή από 23..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Υπερυψωμένο κρεβάτι με δίφυλλη ντουλάπα και ανοιγόμενη πολυθρόνα κάτω, έτσι ωστέ να κερδίσουμε χώρο στο δωμάτιο. Συνοδεύεται από γραφείο με συρόμενη, δεύτερη έδρα και εταζέρα στην ίδια φιλοσοφία. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή ολοκληρωμένου σετ από 2400..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο με υπέροχο χρωματικό συνδυασμό. Πολυμορφικό κρεβάτι με συρτάρια, και συρόμενο μηχανισμό. Δίπλα, μια ανοιγόμενη ντουλάπα και συρτάρια που παίζουν το ρόλο της σκάλας συνοδεύουν το κρεβάτι, καθώς και μια κρεμαστή εταζέρα με αποθηκευτικούς χώρους. Τιμή από 1650€ το σετ χωρίς τα στρώματα...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό -εφηβικό δωμάτιο που μοιράζονται τρία παιδάκια. Ο χώρος διαχωρίζεται σε δυο πλευρές. Μια για το κορίτσι, με υπερυψωμένο κρεβάτι και ντουλάπες - ράφια από κάτω, γραφείο με όμορφες καμπύλες και μια στήλη αποθήκευσης. Στην πλευρά των δύο αγοριών τοποθετήθηκε μια κουκέτα με προστατευτικά διαφορε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφικό κρεβάτι με συρτάρια, και συρόμενο μηχανισμό. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή από 690€  Συρόμενη ντουλάπα σε  βακελίτη σε συνδυασμό με υπέροχα χρώματα λάκας και κομμάτια καθρέφτη στα φύλλα.  Τιμή από 980€ Γραφείο με τροχήλατη συρταριέρα ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφικό κρεβάτι με συρτάρια, και συρόμενο μηχανισμό. Μια πολύ ιδιαίτερη πλάτη με ντυμένα τελάρα σε ύφασμα που κλέβει τις εντυπώσεις, συνδυασμένο άρτια με τις υπόλοιπες κατασκευές. Δίπλα, μια ανοιγόμενη ντουλάπα σε υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων, καθώς και ένα γραφείο με συρόμενη δεύτερη έδρα και τρο..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Νέα, παραμυθένια και ιδιαίτερη κουκέτα, μήκους 3.80 Χ 190, σχεδιασμένη από την διακοσμήτρια μας, Κική Σεφερίδου, αποκλειστικά για το "Kaimasidis Furniture". Επιφάνειες και χρώματα που παραπέμπουν σε φυσικά υλικά και βοηθούν στην ηρεμία και την συγκέντρωση των παιδιών. Ξύλινα δοκαράκια, ντυμένες, εν..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο με κουκέτα και σκαλάκια - αποθηκευτικούς χώρους. Το σετ συμπληρώνουν τα γραφεία με εταζέρα καθώς και μια ψηλή δίφυλλη ντουλάπα. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή κουκέτας απο 1100€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό - εφηβικό σετ που αποτελείται από κρεβάτι με ψηλό κεφαλάρι, μεγάλο γραφείο με πολύ όμορφη σύνθεση με γωνιακή εταζέρα από ανοιχτά ράφια και κλειστά ντουλάπια, καθώς και μια τροχήλατη συρταριέρα-κομοδίνο. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή σετ από 1500€ (χωρίς στρώμα)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο που αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι με συρτάρια αποθήκευσης και συρόμενο μηχανισμό για δεύτερο στρώμα. Το σετ συμπληρώνει ενα μεγάλο γραφείο με τροχήλατη συρταριέρα, εταζέρα και βιβλιοθήκη , καθώς και μια εντυπωσιακή συρόμενη ντουλάπα σε υπέροχα χρώματα. Τιμή σετ από 2900€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 71 (6 Σελ.)