ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Παιδικά Επιπλα Σετ Θεσσαλονίκη

Παιδικα δωμάτια που αποτελούνται απο κρεβάτια ή κουκέτες γραφεία, ντουλάπες και διάφορα μικροέπιπλα που θα συμπληρώσουν τον χώρο.

Παιδικό Rinetta 394 Παιδικό Rinetta 394
Νέο
Εφηβικό σετ που περιλαμβάνει ένα πολύ εντυπωσιακό ντυμένο κρεβάτι, με καπιτονέ πλάτη και υπέροχα πόδια, ντουλάπα λακαριστή με νταμπλαδωτά φύλλα σε συνδυασμό μιας κατασκευής boudouir δίπλα με καθρέφτη. Το δωμάτιο συμπληρώνει το στιβαρό γραφείο με συρταριέρα, εταζέρα και μια στήλη με βιτρίνα και καϊτι..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό Lilly Rose 393 Παιδικό Lilly Rose 393
Νέο
Υπερυψωμένο κρεβατάκι με στέγη, συρτάρια αποθήκευσης,συρόμενο μηχανισμό και σκαλοπάτι. Συνοδεύεται από μια στήλη βιβλιοθήκης και μια υπέροχη συρόμενη ντουλάπα. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή για σετ κρεβατιού από 890€, ντουλάπα από 950€, στήλη από 290€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό με υπερυψωμένο κρεβατάκι και κάτω γραφείο με εταζέρα και ντουλάπα σε διαφορετικά χρώματα για αγόρι και κορίτσι. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 950€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εφηβικό σετ που περιλαμβάνει κρεβάτι με συρτάρια αποθήκευσης κάτω, ντουλάπα λακαριστή σε συνδυασμό μιας κατασκευής χαμηλού μπουφέ με στήλη βιβλιοθήκης και μαξιλαρι για κάθισμα, που καλύπτει έξυπνα τον όγκο κολώνας που προβάλλει. Το δωμάτιο συμπληρώνει και το στιβαρό γραφείο με συρταριέρα και μια μον..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφικό κρεβάτι με συρτάρια, και συρόμενο μηχανισμό. Μια πολύ ιδιαίτερη πλάτη με ντυμένα τελάρα σε ύφασμα που κλέβει τις εντυπώσεις, συνδυασμένο άρτια με τα υπόλοιπα χρώματα της κατασκευής. Δίπλα, μια ανοιγόμενη ντουλάπα και συρτάρια που παίζουν το ρόλο της σκάλας συνοδεύουν το κρεβάτι, καθώς κα..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό υπερυψωμένο κρεβάτι με σκαλιέρα που διαθέτει αποθηκευτικό χώρο και κατω βιβλιοθήκη στις δυο πλερές της κατασκευής, με άπλετο χώρο για παιχνίδι. Συνοδεύεται απο γραφείο στην ίδια φιλοσοφία. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας και η τιμή διαμορφώνεται..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδική σύνθεση που αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι με λακαριστό προστατευτικό και συρόμενη ντουλάπα από κάτω, που εκμεταλλεύεται όλο το βάθος. Συνοδεύεται από δίφυλλη ανοιγόμενη ντουλάπα στην ίδια φιλοσοφία. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο, τα υλικά και τις διαστάσεις. Τιμή σετ α..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδική σύνθεση που αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι με προστατευτικό, σκαλιέρα με αποθηκευτικό χώρο και γωνιακό γραφείο από κάτω. Παράγεται σε χρώματα και διαστάσειες της επιλογής σας. Τιμή από 1350€ το σετ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εφηβικό δωμάτιο που αποτελείται από κρεβάτι με πολύ όμορφο κεφαλάρι που κάνει διχρωμία και ακολουθεί στην ίδια φιλοσοφία το κομοδίνο. Το γραφείο είναι ευρύχωρο και συνοδεύεται από συρταριέρα, στήλη και εταζέρα. Στο ίδιο στυλ είναι και η συρόμενη ντουλάπα με καθρέφτες. Τιμή από 590€ το κρεβάτι...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο σε μοντέρνα γραμμή, που αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι με συρόμενο μηχανισμό για δεύτερο στρώμα καθώς και συρτάρια αποθήκευσης. Σύνθεση γραφείου με συρτάρια, και εταζέρα με ντουλάπια και ράφια που δένουν έξυπνα με την ανοιγόμενη ντουλάπα στο πλάι. Το δωμάτιο συμπληρώνει και μια ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια πολυμορφική κουκέτα με κρεβάτια, δίφυλλη ντουλάπα και συρόμενο μηχανισμό για τρίτο στρώμα, ένα διπλό γραφείο με υπέροχη εταζέρα και μια μεγάλη ανοιγόμενη ντουλάπα με εξωτερικά συρτάρια. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή  από 3200 για όλο το..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο, που αποτελείται από καναπέ κρεβάτι με συρόμενο μηχανισμό και προστατευτικά κάγκελα, γραφείο με περιστρεφόμενη βοηθητική έδρα, συρταριέρες, εταζέρα καθώς και μια ευρύχωρη, συρόμενη ντουλάπα στην ίδια φιλοσοφία. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 150 (13 Σελ.)