ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Παιδικά Επιπλα Σετ Θεσσαλονίκη

Παιδικα δωμάτια που αποτελούνται απο κρεβάτια ή κουκέτες γραφεία, ντουλάπες και διάφορα μικροέπιπλα που θα συμπληρώσουν τον χώρο.

Παιδικό Navy 413 Παιδικό Navy 413
Νέο
Παιδικό δωμάτιο για αγόρι σε navy στυλ με πολύ όμορφο συνδυασμό χρωμάτων και μοντέρνο σχεδιασμό. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή σετ από 2800€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό Harper 412 Παιδικό Harper 412
Νέο
Ένα διαφορετικό, παιδικό δωμάτιο για κορίτσι με ρομαντικά στοιχεία, ξύλινες λακαριστές επιφάνειες με ιδιαίτερο σχέδιο και μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων που δεν κουράζουν το μάτι και κυρίως το παιδί. Αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι με αποθηκευτικούς χώρους και σκαλιέρα στο πλάι με ντουλαπάκια. Γρ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό Darcy 411 Παιδικό Darcy 411
Νέο
Παιδικό δωμάτιο που αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι με συρομ. μηχανισμό και συρτάρια, εταζέρα με αποθηκευτικούς χώρους, σύνθεση γραφείου και δύο αντικρυστές ντουλάπες για να κερδίσουμε χώρο. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας. Τιμή για κρεβάτι από 690€, διπλές ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο για κορίτσι με πολύ όμορφο συνδυασμό χρωμάτων. Κρεβάτι με συρόμενο μηχανισμό, ραφιέρα ζιγκ-ζαγκ κρεμαστή, γραφείο με βοηθητική περιστρεφόμενη έδρα και μια συρόμενη, ολόλευκη ντουλάπα, συνθέτουν ένα πολύ λειτουργικό δωμάτιο που θα συντροφεύσει το παιδί και στην εφηβεία του. Tιμή για ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο για αγόρι με πολύ όμορφο συνδυασμό χρωμάτων. Λακαριστό κρεβάτι με ιδιαίτερο σχέδιο, βιβλιοθήκη με ντουλαπάκια για αποθήκευση, γραφείο με βοηθητική περιστρεφόμενη έδρα και μια ανοιγόμενη, εντυπωσιακή ντουλάπα, συνθέτουν ένα πολύ λειτουργικό δωμάτιο που θα συντροφεύσει το παιδί και στη..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ένα εντυπωσιακό δωμάτιο, μα πάνω από όλα πρακτικό, με όσα μπορεί να χρειαστεί ένας έφηβος και πολύ καλή εργονομία χώρου, σχεδιασμένο από την διακοσμήτρια Κική Σεφερίδου. Όλο το δωμάτιο είναι κατασκευασμένο από ξύλο δρυς και επιφάνειες από λάκα. Γραφείο που εκμεταλλεύεται την γωνιακή κολώνα και εταζέ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μια υπέροχη σύνθεση κουκέτας με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους σε neutral αποχρώσεις με λευκά και χρυσά στοιχεία. Την παράσταση κλέβει το προστατευτικό με λακαριστά δοκαράκια και plexiglass, όπως επίσης η όμορφη, ντυμένη πλάτη του κρεβατιού. Ο φωτισμός με led σε διάφορα σημεία της σύνθεσης απογειώνε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εφηβικό δωμάτιο, που αποτελείται από μοντέρνα σύνθεση γραφείου που ενώνει στην τρίφυλλη, ανοιγόμενη ντουλάπα. Απέναντι το υπερυψωμένο κρεβάτι προσφέρει συρόμενο μηχανισμό φιλοξενίας και συρτάρια αποθηκευτικού χώρου. Όλα μας τα έπιπλα παράγονται σε διαστάσεις και υλικά της επιθυμίας σας. Τιμή από 23..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Υπερυψωμένο κρεβάτι με δίφυλλη ντουλάπα και ανοιγόμενη πολυθρόνα κάτω, έτσι ωστέ να κερδίσουμε χώρο στο δωμάτιο. Συνοδεύεται από γραφείο με συρόμενη, δεύτερη έδρα και εταζέρα στην ίδια φιλοσοφία. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή ολοκληρωμένου σετ από 2400..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο με υπέροχο χρωματικό συνδυασμό. Πολυμορφικό κρεβάτι με συρτάρια, και συρόμενο μηχανισμό. Δίπλα, μια ανοιγόμενη ντουλάπα και συρτάρια που παίζουν το ρόλο της σκάλας συνοδεύουν το κρεβάτι, καθώς και μια κρεμαστή εταζέρα με αποθηκευτικούς χώρους. Τιμή από 1650€ το σετ χωρίς τα στρώματα...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό -εφηβικό δωμάτιο που μοιράζονται τρία παιδάκια. Ο χώρος διαχωρίζεται σε δυο πλευρές. Μια για το κορίτσι, με υπερυψωμένο κρεβάτι και ντουλάπες - ράφια από κάτω, γραφείο με όμορφες καμπύλες και μια στήλη αποθήκευσης. Στην πλευρά των δύο αγοριών τοποθετήθηκε μια κουκέτα με προστατευτικά διαφορε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφικό κρεβάτι με συρτάρια, και συρόμενο μηχανισμό. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή από 690€  Συρόμενη ντουλάπα σε  βακελίτη σε συνδυασμό με υπέροχα χρώματα λάκας και κομμάτια καθρέφτη στα φύλλα.  Τιμή από 980€ Γραφείο με τροχήλατη συρταριέρα ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 75 (7 Σελ.)