ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Παιδικά Επιπλα Σετ Θεσσαλονίκη

Παιδικα δωμάτια που αποτελούνται απο κρεβάτια ή κουκέτες γραφεία, ντουλάπες και διάφορα μικροέπιπλα που θα συμπληρώσουν τον χώρο.

Παιδικό δωμάτιο με κουκέτα και σκαλάκια - αποθηκευτικούς χώρους. Το σετ συμπληρώνουν τα γραφεία με εταζέρα καθώς και μια ψηλή δίφυλλη ντουλάπα. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή κουκέτας απο 1100€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό - εφηβικό σετ που αποτελείται από κρεβάτι με ψηλό κεφαλάρι, μεγάλο γραφείο με πολύ όμορφη σύνθεση με γωνιακή εταζέρα από ανοιχτά ράφια και κλειστά ντουλάπια, καθώς και μια τροχήλατη συρταριέρα-κομοδίνο. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή σετ από 1500€ (χωρίς στρώμα)..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο που αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι με συρτάρια αποθήκευσης και συρόμενο μηχανισμό για δεύτερο στρώμα. Το σετ συμπληρώνει ενα μεγάλο γραφείο με τροχήλατη συρταριέρα, εταζέρα και βιβλιοθήκη , καθώς και μια εντυπωσιακή συρόμενη ντουλάπα σε υπέροχα χρώματα. Τιμή σετ από 2900€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο για δύο αδελφάκια, με χαμηλή κουκέτα συρόμενου κάτω κρεβατιού και επιπλέον συρτάρια αποθήκευσης. Το δωμάτιο συμπληρώνουν τα γραφεία με διπλή συρόμενη, δεύτερη έδρα, εταζέρα καθώς και δίφυλλες, ανοιγόμενες ντουλάπες, με εξωτερικά συρτάρια. Τιμή από 3000€ το σετ...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό δωμάτιο με  κουκέτα που έχει ανεξάρτητο το κάτω κρεβάτι και ντουλάπα. Παράγονται στα χρώματα και τις διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 1290€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εφηβικό σετ που περιλαμβάνει ένα πολύ εντυπωσιακό ντυμένο κρεβάτι, με καπιτονέ πλάτη και υπέροχα πόδια, ντουλάπα λακαριστή με νταμπλαδωτά φύλλα σε συνδυασμό μιας κατασκευής boudouir δίπλα με καθρέφτη. Το δωμάτιο συμπληρώνει το στιβαρό γραφείο με συρταριέρα, εταζέρα και μια στήλη με βιτρίνα και καϊτι..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Υπερυψωμένο κρεβατάκι με στέγη, συρτάρια αποθήκευσης,συρόμενο μηχανισμό και σκαλοπάτι. Συνοδεύεται από μια στήλη βιβλιοθήκης και μια υπέροχη συρόμενη ντουλάπα. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. Τιμή για σετ κρεβατιού από 890€, ντουλάπα από 950€, στήλη από 290€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό με υπερυψωμένο κρεβατάκι και κάτω γραφείο με εταζέρα και ντουλάπα σε διαφορετικά χρώματα για αγόρι και κορίτσι. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. Τιμή από 950€..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εφηβικό σετ που περιλαμβάνει κρεβάτι με συρτάρια αποθήκευσης κάτω, ντουλάπα λακαριστή σε συνδυασμό μιας κατασκευής χαμηλού μπουφέ με στήλη βιβλιοθήκης και μαξιλαρι για κάθισμα, που καλύπτει έξυπνα τον όγκο κολώνας που προβάλλει. Το δωμάτιο συμπληρώνει και το στιβαρό γραφείο με συρταριέρα και μια μον..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Πολυμορφικό κρεβάτι με συρτάρια, και συρόμενο μηχανισμό. Μια πολύ ιδιαίτερη πλάτη με ντυμένα τελάρα σε ύφασμα που κλέβει τις εντυπώσεις, συνδυασμένο άρτια με τα υπόλοιπα χρώματα της κατασκευής. Δίπλα, μια ανοιγόμενη ντουλάπα και συρτάρια που παίζουν το ρόλο της σκάλας συνοδεύουν το κρεβάτι, καθώς κα..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδικό υπερυψωμένο κρεβάτι με σκαλιέρα που διαθέτει αποθηκευτικό χώρο και κατω βιβλιοθήκη στις δυο πλερές της κατασκευής, με άπλετο χώρο για παιχνίδι. Συνοδεύεται απο γραφείο στην ίδια φιλοσοφία. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας και η τιμή διαμορφώνεται..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Παιδική σύνθεση που αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι με λακαριστό προστατευτικό και συρόμενη ντουλάπα από κάτω, που εκμεταλλεύεται όλο το βάθος. Συνοδεύεται από δίφυλλη ανοιγόμενη ντουλάπα στην ίδια φιλοσοφία. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο, τα υλικά και τις διαστάσεις. Τιμή σετ α..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 93 (8 Σελ.)