ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Παιδικά - Εφηβικά Έπιπλα Θεσσαλονίκη

 

Παιδικά έπιπλα με άριστη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Στο εργαστήριο μας στην Θεσσαλονίκη παράγουμε με πολλή φροντίδα τα έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο που ταιριάζουν για αγόρια και κορίτσια με οικολογικά και πιστοποιημένα υλικά. Επειδή για εμάς κάθε παιδί είναι ξεχωριστή προσωπικότητα!

 

Όλες οι κατασκευές γίνονται με παραγγελία αφού προηγηθεί μελέτη του χώρου σας. Πολυμορφικές κουκέτες με γραφείο από κάτω, καναπέδες-κρεβάτι, εταζέρες, παιδικό γραφείο με βιβλιοθήκη, γραφεία, ντουλάπες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το παιδικό δωμάτιο αποτελούν αντικείμενο της πολύχρονης εμπειρίας μας.

 

Δημιουργήστε το πιο ωραίο παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο, σε προσφορές και χαμηλές τιμές!

 • Παιδικό κρεβάτι 358

  Καναπές κρεβάτι Oscar ντυμένο όλο με τεχνόδερμα και καμπαράδες, στρώμα ντυμένο με μοντέρνο ύφασμα καθώς και μαξιλάρια πλάτης. Τιμή ΜΟΝΟ...290€ το εκθεσιακό.

 • Παιδικό κρεβάτι Domus 357

  Παιδικό - εφηβικό κρεβάτι σε μοντέρνα γραμμή, όλο λακαριστό, με ιδιαίτερα πόδια και όμορφες λεπτομέρειες στην πλάτη. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας.  Τιμή 400€ 

 • Παιδικό δωμάτιο Alex 356

  Μια πολυμορφική κουκέτα με κρεβάτια, δίφυλλη ντουλάπα και συρόμενο μηχανισμό για τρίτο στρώμα, ένα διπλό γραφείο με υπέροχη εταζέρα και μια μεγάλη ανοιγόμενη ντουλάπα με εξωτερικά συρτάρια. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 890€ η κουκέτα.

 • Παιδική σύνθεση Magnolia 355

  Γωνιακό γραφείο, μεγάλη βιβλιοθήκη και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Παράγεται σε χρώματα, διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας. Γραφείο από 290€ και βιβλιοθήκη από 190€

 • Παιδικό Berry 354

  Πολυμορφική κουκέτα με ντουλάπα και κρεμαστό δίφυλλο για εξτρα αποθηκευτικό χώρο. Συνοδεύεται απο πολύ όμορφο και πρακτικό γραφείο με συρταριέρα, εταζέρα και στήλη στην ίδια φιλοσοφία, με υπέροχα χρώματα. Τιμή από 890€ η πολυμορφική κουκέτα.

 • Παιδικό Felix 353

  Ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο, που αποτελείται από καναπέ κρεβάτι με συρόμενο μηχανισμό και προστατευτικά κάγκελα, γραφείο με περιστρεφόμενη βοηθητική έδρα, συρταριέρες, εταζέρα καθώς και μια ευρύχωρη, συρόμενη ντουλάπα στην ίδια φιλοσοφία. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Τιμή από 390€ το κρεβάτι.

 • Παιδικό Noa 352

  Ειδική κατασκευή υπερυψωμένου κρεβατιού, που εκμεταλεύεται τo κάτω μέρος με γραφείο, και  βιβλιοθήκη. Κάτω τοποθετείται κατακόρυφα ένα ακόμα ελεύθερο κρεβάτι στην ίδια φιλοσοφία. Τιμή από 890€ με μεταλλική σκάλα. (Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο.)

 • Παιδικό Zeta 351

  Παιδική σύνθεση με πολύ γλυκό συνδυασμό χρωμάτων, που αποτελείται από καναπέ κρεβάτι με συρόμενο μηχανισμό καθώς και μια πολύ όμορφη εταζέρα στην ίδια φιλοσοφία! Όλο το σετ 950€ μαζι με τις μαξιλάρες και τα δυο στρώματα(το ένα ντυμμένο)!

 • Κουκέτα Billy 350

  Πολυμορφική κουκέτα με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.Παράγεται σε διαστάσεις,χρώματα και σχέδιο της επιλογής σας(η τιμή είναι ανάλογη με το σχέδιο τις διαστάσεις και τα υλικά)

 • ΚΟΥΚΕΤΑ ALBA 349

  Κουκέτα με υπερυψωμένο κρεβάτι και ανεξάρτητο καναπέ κάτω με συρτάρια αποθήκευσης ή μηχανισμό για τρίτο στρώμα. Συνοδεύεται απά μονόφυλλη ντουλάπα και συρταριέρα καθώς και από κρεμαστή εταζέρα. Μεγάλο πλεονέκτημα για όσους διαθέτουν έξτρα χώρο, η σκαλιέρα με τα ντουλαπάκια αποθήκευσης. Τιμή από 950€

 • Γραφείο Zanna

  Εφηβικό Γραφείο Zanna με πολλά συρτάρια,παράγεται σε χρώματα σχέδιο και διαστάσεις της επιλογής σας από 390€.

 • Κουκέτα Alfa 347

  Υπέροχη, αποσπώμενη, ξύλινη κουκέτα για το παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο, με συρτάρι συρόμενου μηχανισμού για τρίτο στρώμα. Μοναδική ποιότητα, καλαισθησία αλλά και πρακτική λύση αφού οταν το επιθυμήσετε μπορεί να χωριστεί σε δυο αυτόνομα κρεβάτια. Συνοδεύεται από ξύλινα σκαλοπάτια με αποθηκευτικό χώρο ή εναλλακτικά με μεταλλική σκάλα.Παράγεται σε χρώματα της...

 • Παιδικό Charles 346

  Παιδικό δωμάτιο με πολυμορφική κουκέτα για τρία στρώματα και ντουλάπα. Συνοδεύεται από κρεμαστά ντουλαπια αποθήκευσης, γραφείο με διπλή έδρα και μοντέρνα εταζέρα σε υπέροχες αποχρώσεις. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο και τα υλικά.

 • Παιδικό Morgan 345

   Μοναδικής ποιότητας παιδική-εφηβική σύνθεση γραφείου (2.10μ.) σε φυσικό ξύλο δρυς συνδυασμένο με λακαριστές λεπτομέρειες. Αποτελείται από γραφείο (1.20x60) με εξτρα συρόμενη επιφάνεια για πληκτρολόγιο, συρτάρι καθώς και κουτί για τη μονάδα ή την τσάντα. Δύο στήλες βιβλιοθήκης με ντουλάπια και ράφια, εκ των οποίων, η μια με γυάλινη πόρτα και μεγάλη...

 • Παιδικό Cloe 344

  Ειδική κατασκευή υπερυψωμένου κρεβατιού, που εκμεταλεύεται τα δύο πλαϊνά με γραφείο, και από την άλλη με μεγάλα συρτάρια και βιβλιοθήκη. Κάτω τοποθετείται κατακόρυφα ένα ακόμα ελεύθερο κρεβάτι στην ίδια φιλοσοφία.Σχεδιασμός από τη διακοσμήτρια Κική Σεφερίδου. Τιμή από 890€ (σε βακελίτη) Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τα μέτρα και το σχέδιο.

ανά σελίδα