ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Παιδικά - Εφηβικά Έπιπλα Θεσσαλονίκη

 

Παιδικά έπιπλα με άριστη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Στο εργαστήριο μας στην Θεσσαλονίκη παράγουμε με πολλή φροντίδα τα έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο που ταιριάζουν για αγόρια και κορίτσια με οικολογικά και πιστοποιημένα υλικά. Επειδή για εμάς κάθε παιδί είναι ξεχωριστή προσωπικότητα!

 

Όλες οι κατασκευές γίνονται με παραγγελία αφού προηγηθεί μελέτη του χώρου σας. Πολυμορφικές κουκέτες με γραφείο από κάτω, καναπέδες-κρεβάτι, εταζέρες, παιδικό γραφείο με βιβλιοθήκη, γραφεία, ντουλάπες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το παιδικό δωμάτιο αποτελούν αντικείμενο της πολύχρονης εμπειρίας μας.

 

Δημιουργήστε το πιο ωραίο παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο, σε προσφορές και χαμηλές τιμές!

 • Παιδικό Cover 343

   Ένα όμορφο εφηβικό δωμάτιο με μεγάλο γραφείο με επιτραπέζια βιβλιοθήκη,ράφια και μπαρόπορτα σε υπέροχα χρώματα.  Διακόσμηση: Κική Σεφερίδου  Όλα μας τα έπιπλα παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας.

 • Παιδικό Tender 342

   Μια  κατασκευή με κρεβάτι, συρτάρια αποθήκευσης κάτω, αλλά και συρόμενο μηχανισμό με δεύτερο στρώμα, ενώ επάνω διαθέτει μια συρταριέρα και ντουλάπι και μια εταζέρα. Aπέναντι ένα μεγάλο γραφείο με ράφια και μπαρόπορτα στα αντίστοιχα υπέροχα χρώματα. Ένα δίφυλλο ντουλάπι πίσω από την πόρτα καλύπτει με αποθήκευση έναν χώρο που σε άλλη περίπτωση θα έμενε...

 • Παιδικό Ammos 341

  Παιδικό Αμμος που αποτελείται από μοντέρνο, πολυμορφικό καναπέ, με συρόμενο κρεβάτι με μηχανισμό αλλά και έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, άνετο γραφείο με συρταριέρα, κρεμαστή βιβλιοθήκη με κουτιά και οριζόντιο ντουλάπι για αποθήκευση.Τέλος μια ειδική κατασκευή ανοιγόμενης ντουλάπας με εξωτερικά συρτάρια σε υπέροχες αποχρώσεις συμπληρώνει το χώρο.  

 • Παιδικό Olympia 340

  Παιδικό Olympia που αποτελείται από μοντέρνο, πολυμορφικό καναπέ, με συρόμενο κρεβάτι με μηχανισμό αλλά και έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, λακαριστό γραφείο με διπλό χώρο για boudoir που ξεχωρίζει με τροχήλατη συρταριέρα, κρεμαστή βιβλιοθήκη με κουτιά και οριζόντιο ντουλάπι για αποθήκευση.Τέλος μια συρόμενη ντουλάπα με εξωτερικά συρτάρια σε υπέροχες...

 • Παιδικό Monopoly 339

   Υπερυψωμένος καναπές, με συρόμενο κρεβάτι και συρτάρια αποθήκευσης σε λευκό χρώμα και πολύ όμορφο σχέδιο! Συνδυάζεται με κρεμαστή εταζέρα από μπαρόπορτες σε παλ αποχρώσεις και ράφι.Παράγεται σε χρώματα, υλικά και διαστάσεις της επιλογής σας! 

 • Παιδικό Glow 338

  Παιδικό κρεβάτι με πολύ όμορφα λακαριστά τελειώματα σε πλάτη και πλαϊνά, με συρτάρια κάτω για αποθήκευση και δυο εταζέρες στην ίδια φιλοσοφία με ράφια και ντουλάπι. Παράγεται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας.Τιμή από 390€ για κρεβάτι και από 290€ για τις δύο εταζέρες σετ.

 • ΚΟΥΚΕΤΑ SIMPLE 337

  Κουκέτα με μεταλλική σκάλα και κάγκελο σε αποχρώσεις εικόνας για στρώματα 90Χ190 με 390€,χωρίς τα στρώματα.

 • Σύνθεη γραφείου Eleonore 336

  Παιδική - εφηβική σύνθεση από  βακελίτη με συνδυασμό λάκας. Αποτελείται από μεγάλο γραφείο που διαχωρίζεται με διπλή συρταριέρα και συνοδεύεται από άνετη εταζέρα με ράφια και ντουλάπια για έξτρα αποθηκευτικούς χώρους. Παράγεται σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας. (Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το σχέδιο,τα υλικά και τις διαστάσεις)

 • Παιδικό Dennis 335

  Παιδική, πολυμορφική κουκέτα με υπερυψωμένο κρεβάτι για στρώμα 1.90Χ90,και κάτω από αυτό υπάρχουν ντουλάπα, συρτάρια, σκαλοπάτια με χώρο αποθήκευσης, μεγάλη βιβλιοθήκη στο ένα πλαϊνό και από την άλλη πλευρά ένα ευρύχωρο μοντέρνο γραφείο που ακουμπάει έξυπνα σε ραφάκια. Η κουκέτα απαιτεί τοίχο διάστασης 1.96μ. Τιμή από 990€ (οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα...

 • Παιδικό Bonnie 334

   Ένα πολύ όμορφο έπιπλο μονής πολυμορφικής κουκέτας, με κρεβατάκι, ντουλάπα, συρταριέρα και ενα ευρύχωρο γραφείο με δυνατότητα μετακίνησης, που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός μικρού δωματιου. Παράγεται σε χρώματα, διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.

 • Παιδικό Planet 333

  Παιδικό δωμάτιο που αποτελείται από υπερυψωμένο κρεβάτι που εκμεταλεύεται τον χώρο από κάτω για αποθήκευση, με συρταριέρα και ντουλάπια, γραφείο σε μοντέρνο σχεδιασμό με εταζέρα και συρόμενη ντουλάπα στην ίδια φιλοσοφία. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε διαστάσεις, χρώματα και υλικά της επιλογής σας και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.

 • Παιδικό κρεβάτι Jazz 332

  Ντυμένο κρεβάτι (90x203), με υπέροχα υφάσματα σε γήινες αποχρώσεις, με έξτρα, δετή μαξιλάρα στο κεφαλάρι, που προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ, ντυμένο στρώμα και αποθηκευτικό χώρο με τελάρο και αμορτισέρ... ΜΟΝΟ 590€ και ΔΩΡΟ το στρώμα και το κάλυμμά του.

 • Παιδικό Josh 331

   Παιδικό - εφηβικό δωμάτιο που αποτελειται απο εναν πολυμορφικό καναπέ με συρόμενο μηχανισμό και συρτάρια αποθήκευσης, σύνθεση γραφείου και μια συρόμενη ντουλάπα! Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο, τα υλικά και τις διαστάσεις.

 • Παιδικό Fame 330

   Παιδικο-εφηβικό δωμάτιο που αποτελείται από κρεβάτι με συρόμενο μηχανισμό και ραφάκια στον τοίχο, σύνθεση γραφείου με στηλες και εταζέρα, καθώς και μια συρόμενη ντουλάπα στην ιδια φιλοσοφία. Όλα μας τα σχέδια παράγονται στις διαστάσεις, τα χρώματα και τα υλικά που επιθυμείτε και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.

 • Παιδικό Mabel 329

  Σύνθεση παιδικού δωματίου που αποτελείται από ανοιγόμενη ντουλάπα με πλαινά ράφια και λακαριστά πόμολα σε  φωτεινό χρώμα. Εταζέρα με ραφιέρα και ντουλάπι που ακολουθούν τον σχεδιασμό και ένα ιδιάιτερα ευρύχωρο γραφείο που ακουμπάει πάνω σε ένα επιπλάκι με αποθηκευτικό χώρο κάτω απο αυτό, ενώ απο την άλλη πλευρά δημιουργούνται ρηχά ντουλαπάκια μπροστά απο...

ανά σελίδα