ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ετικέτες

Στρώματα Ύπνου Κρεβατιού: Μονά – Διπλά – Ανατομικά

Επώνυμα ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα ύπνου στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δεκαετή εγγύηση. Αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι των προϊόντων μας, γι’ αυτό και έχουμε εστιάσει στην ποιότητά τους. Επιλέξτε το σωστό στρώμα (μονά, ημίδιπλα, διπλά στρώματα) για εσάς και την οικογένεια σας μέ...

Στρώματα Ύπνου Κρεβατιού: Μονά – Διπλά – Ανατομικά

Επώνυμα ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα ύπνου στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δεκαετή εγγύηση. Αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι των προϊόντων μας, γι’ αυτό και έχουμε εστιάσει στην ποιότητά τους. Επιλέξτε το σωστό στρώμα (μονά, ημίδιπλα, διπλά στρώματα) για εσάς και την οικογένεια σας μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε!

Τα στρώματά μας είναι κατάλληλα ακόμα και για πόνους στην μέση ή μυοσκελετικά προβλήματα. Υποστηρίζουν τις φυσικές καμπύλες του σώματος και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να απολαμβάνετε τον ύπνο σας. Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά (ελατήρια, εξαερισμό, υλικά) των στρωμάτων για να επιλέξετε.

Προσφορές και χαμηλές τιμές. Το επόμενο στρώμα σας, πρέπει να είναι ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ. Η εταιρεία μας έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να εξυπηρετήσει κι άλλες περιοχές. Ρωτήστε μας.

More
 • Σρώμα Power Plus No12

  Αφεθείτε στην υπεροχή που απορρέει από το στρώμα Power plus. Tα εξελιγμένα ελα-τήρια pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ / m2 και τα υψηλής ποιότητας αφρώδη υλικάπροσφέρουν σωστή στήριξη και απαράμιλλη αίσθηση. Απολαύστε έναν υγιή και άνετούπνο εξασφαλίζοντας μια ευδιάθετη και ενεργητική μέρα.

 • Στρώμα Cashmere No11

  Το ορθοπεδικό - ανατομικό στρώμα Cashmere κατασκευασμένο από υλικά υψηλήςελαστικότητας και ελατήρια pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ / m2 προσφέρει ανα-κούφιση από τον πόνους και τα πιασίματα του σώματος που προέρχονται από τηνκαθημερινή ρουτίνα. Ζήστε έναν ήρεμο και θεραπευτικό ύπνο αποβάλλοντας όλητην αρνητική ενέργεια της ημέρας.

 • Στρώμα Nature No10

  To χειροποίητο στρώμα Natural είναι ένα στρώμα σχεδιασμένο για τους λάτρεις τουσωστού ύπνου και της φυσικής αίσθησης. Με το line look natural feeling fabric, ταάριστης ποιότητας υλικά και τα pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ / m2 εξασφαλίζουμεμια αίσθηση υπεροχής.

 • Στρώμα Memory Silk Νο9

  Η σχεδίαση του στρώματος Memory silk καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού βοηθώ-ντας την σωστή κυκλοφορία του αίματος. Οδηγεί τον οργανισμό στην απόλυτη αίσθησητης ηρεμίας και της χαλάρωσης. Το memory foam σε συνδυασμό με τα pocket spring5 ζωνών 280 τεμ/m2 δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έναν ισορροπημένο και ξε-κούραστο ύπνο.

 • Στρώμα Camel Νο8

  Ένα μοναδικό στρώμα με pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2 για σωστή στήριξη τηςσπονδυλικής στήλης και διπλό pillow top για διαφορετική αίσθηση από κάθε πλευρά.Μαλακό αγκάλιασμα από την μία πλευρά και σταθερή αίσθηση από την άλλη.

 • Στρώμα Velvet Νο7

  Oι πολλαπλές στρώσεις από αφρώδη υλικά και latex προσφέρουν το απόλυτοαγκάλιασμα. Τα pocket spring 5 ζωνών 280 ελατήρια/m2 και η χειροποίητη κατα-σκευή του θα σας προσφέρουν μια ξεκούραστη νύχτα.

 • Στρώμα Exclusive No6

  Το στρώμα Exclusive είναι ακόμη ένα από τα κορυφαία στρώματα της εταιρίας μας πουδιαθέτει το νέο τεχνολογικό συνδυασμό διπλών ελατηρίων για την απόλυτη στήριξη.Με pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2, posturefit springs 500 τεμ/m2 και τονσυνδυασμό νέων καινοτόμων υλικών όπως το afro latex δημιουργήσαμε ένα στρώμαγια την απόλυτη αίσθηση άνεσης.

 • Στρώμα Prince Νο5

  Το στρώμα Prince διαθέτει συνδυασμό των 2 πιο εξελιγμένων τεχνολογικά τύπωνελατηρίων, pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2 και posturefit springs 500 τεμ/m2για την απόλυτη στήριξη και καλύτερη αίσθηση άνεσης του σώματος σας. Το latex  σε συνδυασμό με τα αφρώδη υλικά κορυφαίας ποιότητας,προσφέρει τον κατάλληλο εξαερισμό του στρώματος και δημιουργεί τις...

 • Στρώμα Princess No4

  Το στρώμα Princess διαθέτει ανισόπεδα pocket ελατήρια πολλαπλών ζωνών πουπροσαρμόζονται στις κλίσεις του σώματος, προσφέροντας στήριξη και αντοχή ικα-νοποιώντας τα μυστικά του ύπνου.Η ιδιότητα του Latex βιομασάζ με ζώνες δημιουργεί ορθοπεδικότητα πουείναι απαραίτητη για το σώμα. Το Princess χαρίζει μια ευδιάθετη και ανα-ζωογονητική μέρα έπειτα από ένα...

 • Στρώμα cosmos plus No3

  Τα ορθοπεδικά στρώματα Cosmos Plus,  με το έξτρα ενσωματωμένο υπόστρωμα που περιέχουν. Τομαλακό και ελαστικό ύφασμα δίνει μια μοναδική αίσθηση ποιότητας. Ηπεριμετρική στήριξη από αφρώδες υλικό άμεσης επαναφοράς, διασφα-λίζει την υπόσχεσή μας για έναν άνετο, ευχάριστο και αναπαυτικό ύπνο.Εξοπλισμένο με τέσσερεις χειρολαβές και κάψουλες αναπνοής...

 • Στρώμα No 1(aura)

  H ομοιόμορφη στήριξη της σπονδυλικής στήλης αποτελεί βασική αξία του ύπνουόπου πληρείται από τις ιδιαιτερότητες του στρώματος. Το στρώμα Aura έχει δη-μιουργηθεί για να σας τα προφέρει.