ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στρώματα Ύπνου Κρεβατιού: Μονά – Διπλά – Ανατομικά

Επώνυμα ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα ύπνου στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δεκαετή εγγύηση. Αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι των προϊόντων μας, γι’ αυτό και έχουμε εστιάσει στην ποιότητά τους. Επιλέξτε το σωστό στρώμα (μονά, ημίδιπλα, διπλά στρώματα) για εσάς και την οικογένεια σας μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε!

Τα στρώματά μας είναι κατάλληλα ακόμα και για πόνους στην μέση ή μυοσκελετικά προβλήματα. Υποστηρίζουν τις φυσικές καμπύλες του σώματος και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να απολαμβάνετε τον ύπνο σας. Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά (ελατήρια, εξαερισμό, υλικά) των στρωμάτων για να επιλέξετε.

Προσφορές και χαμηλές τιμές. Το επόμενο στρώμα σας, πρέπει να είναι ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ. Η εταιρεία μας έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να εξυπηρετήσει κι άλλες περιοχές. Ρωτήστε μας.

 • Στρώμα Ocean No 15

  Ο συνδυασμός του Ice cool fabric  και του Cool Memory Gel για ομοιόσταση της θερμοκρασίας διατηρεί το στρώμα δροσερό περιορίζοντας την αντανάκλαση της θερμοκρασίας σώματος σας, χαρίζοντας σας έναν απόλυτα χαλαρωτικό ύπνο. Η άριστη ανατομικότητα του, που οφείλεται στο σύστημα ελατηρίων pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ / m2  έχει ως αποτέλεσμα τη σωστή στήριξη...

 • Στρώμα Life Νο 14

  Το στρώμα Life δημιουργεί μία νέα πραγματικότητα στην εμπειρία ύπνου. Τα ελατήρια pocket spring 280 τεμ / m2 και τα ποιοτικά αφρώδη υλικά δημιουργούν ένα απόλυτα χαλαρωτικό περιβάλλον ύπνου. Για να απολαμβάνετε έναν ξεκούραστο ύπνο, πλέον σε πιο προσιτή τιμή.

 • Στρώμα Power No13

  Ένας συνδυασμός αναζωογόνησης και χαλάρωσης, για απόλυτη αρμονία ύπνου. Το στρώμα Power είναι ένα στρώμα κατασκευασμένο με ελατήρια pocket spring 3 ζωνών 280 τεμ / m2 που αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος. Με τις τρείς ζώνες του στηρίζει καλύτερα τη μέση και τους γοφούς. Για ένα ξεκούραστο και αναπαυτικό ύπνο κάθε βράδυ.

 • Σρώμα Power Plus No12

  Αφεθείτε στην υπεροχή που απορρέει από το στρώμα Power plus. Tα εξελιγμένα ελα-τήρια pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ / m2 και τα υψηλής ποιότητας αφρώδη υλικάπροσφέρουν σωστή στήριξη και απαράμιλλη αίσθηση. Απολαύστε έναν υγιή και άνετούπνο εξασφαλίζοντας μια ευδιάθετη και ενεργητική μέρα.

 • Στρώμα Cashmere No11

  Το ορθοπεδικό - ανατομικό στρώμα Cashmere κατασκευασμένο από υλικά υψηλήςελαστικότητας και ελατήρια pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ / m2 προσφέρει ανα-κούφιση από τον πόνους και τα πιασίματα του σώματος που προέρχονται από τηνκαθημερινή ρουτίνα. Ζήστε έναν ήρεμο και θεραπευτικό ύπνο αποβάλλοντας όλητην αρνητική ενέργεια της ημέρας.

 • Στρώμα Memory Silk Νο9

  Η σχεδίαση του στρώματος Memory silk καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού βοηθώ-ντας την σωστή κυκλοφορία του αίματος. Οδηγεί τον οργανισμό στην απόλυτη αίσθησητης ηρεμίας και της χαλάρωσης. Το memory foam σε συνδυασμό με τα pocket spring5 ζωνών 280 τεμ/m2 δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έναν ισορροπημένο και ξε-κούραστο ύπνο.

 • Στρώμα Camel Νο8

  Ένα μοναδικό στρώμα με pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2 για σωστή στήριξη τηςσπονδυλικής στήλης και διπλό pillow top για διαφορετική αίσθηση από κάθε πλευρά.Μαλακό αγκάλιασμα από την μία πλευρά και σταθερή αίσθηση από την άλλη.

 • Στρώμα Velvet Νο7

  Oι πολλαπλές στρώσεις από αφρώδη υλικά και latex προσφέρουν το απόλυτοαγκάλιασμα. Τα pocket spring 5 ζωνών 280 ελατήρια/m2 και η χειροποίητη κατα-σκευή του θα σας προσφέρουν μια ξεκούραστη νύχτα.

 • Στρώμα Prince Νο5

  Το στρώμα Prince διαθέτει συνδυασμό των 2 πιο εξελιγμένων τεχνολογικά τύπωνελατηρίων, pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2 και posturefit springs 500 τεμ/m2για την απόλυτη στήριξη και καλύτερη αίσθηση άνεσης του σώματος σας. Το latex  σε συνδυασμό με τα αφρώδη υλικά κορυφαίας ποιότητας,προσφέρει τον κατάλληλο εξαερισμό του στρώματος και δημιουργεί τις...