Η διάθεση για αλλαγές στο σπίτι έρχεται και μας βρίσκει αρκετά συχνά, ειδικά όταν αλλάζουν οι εποχές. Τότε, είναι που έχουμε περισσότερο την τάση για αγορές κυρίως στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα.

Ας δούμε λοιπόν πως με μικρές προσθήκες, μπορείτε να προχωρήσετε σε μία μικρή… ανακαίνιση στους βασικούς σας χώρους.

Κρεβατοκάμαρα Valery

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο προσωπικός χώρος του καθενός, συνεπώς η διαμόρφωσή του μπορεί να γίνει αποκλειστικά με το προσωπικό γούστο. Ωστόσο ένα είναι το έπιπλο το οποίο δεν πρέπει να λείπει και αυτό φυσικά είναι το κρεβάτι. Οι κρεβατοκάμαρες που θα βρείτε στα έπιπλα Καϊμασίδης είναι κατασκευασμένες από φυσικό ξύλο και από υλικά που έχουν ελεγχθεί για την ποιότητά τους.

H κρεβατοκάμαρα Valery είναι ένα από τα πολλά σχέδια, τα οποία μπορούν να ενταχθούν στην κρεβατοκάμαρά σας και να χαρίσουν πραγματικά ένα φιλικό, άνετο και χαλαρωτικό για εσάς μέρος. Το κεφαλάρι της ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με κομοδίνα και συρταριέρες. Ένα είναι σίγουρο: Η κρεβατοκάμαρά σας θα αλλάξει με αυτή τη σύνθεση!

Γωνιακός καναπές Nostos


Ο γωνιακός καναπές Boheme Nostos ανήκει στους «πασπαρτού» καναπέδες, οι οποίοι ανά εποχή και ανά μόδα μπορούν να χαρίσουν ένα πραγματικά διαχρονικό μοτίβο στο σαλόνι σας. Τα γήινα χρώματα, όπως το μπεζ και το εκρού είναι αποχρώσεις που μπορούν να προσφέρουν στο καθιστικό σας τη βάση για τη δημιουργία πολλών θεμάτων και σχεδίων.

Επιπλέον ένας γωνιακός καναπές είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας, αφού γεμίζει αφενός τον χώρο και αφετέρου έχει χαρακτηριστικά που βοηθούν στην λειτουργικότητα του περιβάλλοντος.

Σύνθεση σαλονιού


  Τα σύνθετα σαλονιού δίνουν μία άλλη αξία στον χώρο, αφού καλύπτουν έναν τοίχο και μπορούν να διαφυλάξουν πράγματα αξίας που
   αποθηκεύονται, την τηλεόραση, κρύσταλλα και πολλά άλλα αντικείμενα, σύμφωνα με το γούστο σας.

   Η σύνθεση Luxury αποτελεί μοναδική προσθήκη για το σαλόνι σας, αφού διαθέτει υπέροχο σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένη από
   φυσικό ξύλο δρυς και ακρυλικά φύλλα στα ντουλάπια.

   Μην αφήνετε τις αλλαγές να περιμένουν! Επισκεφθείτε σήμερα το έπιπλο Καϊμασίδης και ανακαλύψτε μια τεράστια ποικιλία σε
   έπιπλα, ώστε να δημιουργήσετε το χώρο που ονειρεύεστε!