Το σαλόνι είναι το κεντρικό μέρος του σπιτιού σας, στο οποίο δικαίως δίνετε την μεγαλύτερη προσοχή σας. Εκεί περνάτε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας και φιλοξενείτε και τους καλεσμένους σας! Αν κάτι πάλιωσε στα μάτια σας, αν νιώθετε ότι θέλετε να αλλάξετε τη διάθεσή σας και να ξεκινήσετε από το σπίτι σας, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα σωστά και μοντέρνα έπιπλα σαλονιού. Ποια είναι αυτά; Θα τα βρείτε στην εταιρεία ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ.

Έπιπλα σαλονιού


Ο γωνιακός καναπές είναι το πιο πρωτότυπο και χρηστικό έπιπλο, το οποίο μπορεί να συντονίσει και να διαφοροποιήσει στο πιο λειτουργικό κομμάτι το σαλόνι σας. Οι γωνιακοί καναπέδες του ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ μπορούν να καλύψουν κάθε σας απαίτηση στο σπίτι και το γραφείο σας. Τα σχέδια είναι πολύ έξυπνα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται αποπνέουν άνεση.

Πολυθρόνα Marvel


Η πολυθρόνα με τις κυψελωτές λεπτομέρειες και την ιδιαίτερη πλάτη, μπορεί να στήσει πολύ όμορφα μια γωνιά στον χώρο σας. Είναι βαριάς κατασκευής, ώστε ακόμα και μόνη της να αποτελεί μία τέλεια λύση για το σαλόνι σας.

Σύνθεση Lara

Η σύνθεση αυτή είναι πολύ όμορφη, με γήινα χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε σαλόνι. Εκεί θα μπει η τηλεόρασή σας, θα αποθηκευτούν πολλά από τα προσωπικά σας αντικείμενα, θα γεμίσει ο τοίχος σας και γενικά το σαλόνι σας θα αποκτήσει άλλη αίγλη.

Θέλετε να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα και σε άλλα σημεία του σπιτιού; Στο Έπιπλο Καϊμασίδης θα βρείτε μια εξίσου μεγάλη ποικιλία για κρεβατοκάμαρες, μοντέρνες και κλασικές, αλλά και τραπεζαρία και κουζίνα.

Σας άρεσαν τα παραπάνω προϊόντα; Μπορείτε να τα βρείτε εδώ: